Ahojte...nastupujem teraz na doktorát, moj problem spociva v tom, ze momentalne mam dost vela problemov a taktiez mam dost prisnu skolitelku...preto by som sa vas chcela spytat, v pripade, ze by som ten doktorat nezvladala, je mozne ho ukoncit? Resp. ked ho ukoncite je potrebne vsetky tie peniaze, ktore ste mesacne dostavali uhradit spat???? Dakujem
Doktorandské štúdium
Moni12
určite si najviac smutná z toho rozchodu s priateľom, ale to by Ta malo ešte viac povzbudiť v študovaní ďalej
Asi uz nezvladal to ako si to dosiahla vysoko, ale Ty sa nevzdavaj, urcite si velmi sikovna ked si to už tam dotiahla a uvidis dokoncis doktoranta a najdes si lepsieho,-)alebo byvali pricuplka k tebe
ovecka...bola by som ti fakt velmi vdacna...aspon jedna starost by mi odpadla...ďakujem
2 moni moj tatko je profesor mozem sa ho spytat ale podla mna je to absurdna otazka :) spusta ludi od nich takto odisla. :)
babenka1, ďakujem za povzbudivé slová...mám toho teraz príšerne veľa, rozišla som sa s priateľom:(, a bojím sa, že ma to bude dosť brzdiť...a čo sa týka tej školiteľky, ja som s ňou spokojná, len sa bojím, že ju sklamem...ale fakt ďakujem...
Ovecka, tiež si myslím, že by sa to nemalo vracať naspäť...aspoň v to dúfam:)
pochybujem ze budes nieco vracat sak to je ako normalny plat ...
ale no tak, neboj sa doktorát zvládneš - nemysli na to, že by to nevyšlo. A vždy je lepšie mať prísneho školitela ako takého, čo sa do teba vôbec nestará. Držím palce, zvládneš to! Budeš aj učiť?