Chcem sa spytat, o kvapockach lasky som uz toho pocitala az az. Mala som pohlavny styk a s partnerom sme sa dohodli, ze hned ako pojde do tuheho nasadi si kondom. Tak aj urobil a ja som mu pre kontrolu chytila penis, ci nahodou nie je mokry a zrazu po par sekundach mu vytiekla tekutina-priehladna, takym slabym prudom, tak by som chcela vediet, ci nahodou ako sa mu zhromazdovala v penise ta tekutina, nemohla sa trosku vytlacit vo vnutri v posve. niektorym sa bude zdat otazka hlupa, ale nie som muz a aj ked viem o muzskom tele vela, neviem vsetko dokonale. dakujem za odpoved :)
Je to realne???
no a ta priehladna tekutina to je ono a moze obsahovat aj spermie a tato tekutina viteka aj pred vivrcholenim aj potom
Ak muza velmi vzrusis, ale nie az tak, zeby hned striekal, tak mu prostata vylucuje tekutinu, aby sa zalud dostatocne prevlhcil a samolubrikoval (to som teda mudro napisala :))). Niektori chlapi mavaju iba zopar kvapociek (z toho je odvodenina "kvapocky lasky"), no niektorym prostata vyluci ovela viac tekutiny, ktore vyustia do mensieho vyronu priehladnej tekutiny (raz som to zazila u mojho priatela), ktora nie je semeno. Davaj si velky pozor nato, aby si o 9 mesiacov nemusela tlacit kociar, pretoze moze obsahovat aj dostatocne mnozstvo spermii na oplodnenie. Kondom je nato, aby sa nasadil pred sexom.
nasadzovať kondóm POČAS (v priebehu) súlože - to je humorné ako dohoda s KĽDR :-D
Ked budes stimulovat penis, tak moze vyjst kvapocka lasky, ale ak ho budes stimulovat este nejaku dobu, nemusi dojst sice k ejakulacii s orgazmom a vystrekom, ale mensi vyron semena moze kludne nastat. A to taky, ze by chlap o nom nemusel ani vediet, alebo to zisti az neskoro.
Proste aj v kvapockach lasky mozu byt spermie i ked tam nebyvaju, mozu sa tam dostat.
Ale to je fuk, navod ku kondomu hovori jasne.
Ak to chces robit bez kondomu, tak pouzivajte ine antikoncepcne metody a nie potom divat sa jak tela na nove vrata, ze hadam neposkvrnenym pocatim mozes byt teraz tehotna.
Chapes, ze neotehotnies z toho, ze sexujete, ale za oplodnenie moze spermia ? A je jedno, ako sa k vajicku dostane...
neviem potom preco sa to nazyva kvapocka lasky ked je to mensi prudik lasky. aj tu na fore bolo popisane, ze to je tekutina z prostaty a nie zo semennikov, takze spermie neobsahuje. letak prilozeny k prezervativom poznam naspamat este od cias strednej skoly, no zaujimalo ma ci kvapocka lasky vyjde hned cela alebo ako som pisala najprv po kvapke a potom "prudikom". ale aj tak dik.
Viď. AdamKrt
Samozrejme, ze mohla.
Ak si precitas navod ku kondomu /citali ste ho ?/, tak tam pisu, ze sa nasadzuje PRED pohlavnym stykom. Cize nie, hups ideme na to a potom, ajjaj, uz by bol cas aj nasadit to, ale hned si ho dat, nez zacnete. To tam nepisu len tak pre srandu kralikom...
podotykam nebolo to este semeno, lebo potom sa urobil ovela neskor... bol len strasne vzruseny.