dobry dne,chcel som sa opitať či je normalne ked mi smrdi a mam ho spinavy,a ked sa umyjem tak o neaku chvilu znova
Spinavy penis
Je toho strašne málo uple máličko .. nemyslite si ze je toho nejako vela .. ok dakujem v pondelok napíšem :))
Grinch: a cim si tu "gebuzinu" umyvas? lebo podla mna by si mal len cistou vodou a vyskusaj si aj ty kupit Canesten krem a zbehnut k doktorovi. trebars k inemu, ked s tym predoslym mas zle skusenosti..
:o(( neboj sa, otec ta urcite pochopi:)) potom daj vediet, ako si pochodil a co ti aj doktorka povedala.
Cez víkend idem k otcovi .. tak naberiem odvahu a poviem mu to !! Je to predsa dvolezita vec kua a on to určite pochopí !
ja som tam bol ako maly,nemohol som stiahnuť predkožku,on my povedal ten urolog že to mam cvičiť,prvy krat to riadne bolelo,a bolo tam dosť toho svinstva,tak som si to mal úmyvať každy den,,,ale nič mi nedal nato,len že si to mam umyvať každy den,tak som trochu mimo,milujem takychto doktorov ktory nevedia čo a ako,lamy
No DAKUJEM za podporu a aj za rady :) naberiem odvahu a poviem to otcovi a pojdem tam s ním .. jasné :O)) DAKUJEM !!
:o(( normalne jej povedz, ze mas problem s penisom, ze stale sa ti tam tvori nejaka hmota..ja chapem, ze iste ti to bude trapne, ale snaz sa to brat tak, ze ona je doktorka a tieto veci berie uplne normalne:)) a vzi sa do koze nas dievcat, ze kolkokrat za zivot musime u gynekologicky nohy roztiahnut a prezijeme to :-P ale o zdravie sa treba starat:)) chod tam co najskor...ale kym naberies odvahu, tak podla mna by si si to mohol natierat Canesten kremom-predajny bez lekarskeho predpisu, tipujem, ze okolo 3eur moze stat. A chcela som ti napisat, ze aj Mycomax 150, ale ten pod 16rokov je tusim len na lekarsky predpis. Lebo podla mna to bude nieco kvasinkoveho povodu. Vyskusaj najprv ten Canesten krem, ale tu navstevu doktorky urcite neodkladaj!
No do konca roka musím zobrať sebavedomie .. fuh sa bojím riadne čo mám obvodnej akože povedať ked tam dojdem .. :/
:o(( Myslim, ze nic tym nestratis, ked pojdes najprv ku obvodnej a ona ta posle bud k urologovi alebo mozno ku koznemu..(neviem presne) Ale drzim palce:)
No okey musím s tím niečo spraviť !! Pojdem za obvodnou doktorkou a tá ma za ním pošle či ako ??
Chalani, a co takto zbehnut za urologom, ktory vam da jasnu odpoved na vasu otazku, predpokladam, ze vam nasadi nejaku liecbu a konecne nebudete musiet zit v neistote, ze co to tam mate??? tak zahodte ostych a nieco pre tu vasu pychu spravte:))