Krámy...

Príspevok v téme: Krámy...
nicol554

ahojte mám14 a v utorok som dostala svoje prvé krámy ,PRvé 2dni boli dosť silné dnes je to piaty deň ale už sú normálné neitaké silné pomaly ustupujú mám iba mierné bolesti brucha.Ako by som mohla zmierniť na začiatku to dosť silné krvácanie.A zaujíma ma jenormálne ked mám občas na vložke taký bordový sliz a niekedy také veľmi tmavé akokeby guľôčky..
Predtým som mávala výtoky.
Poradte je všetko O.K?
Sú naturelly dobré vložky?....

jajkafr

afrina
na tvojom mieste by som navštívila lekárku. Modriny sa ti nemôžu tvoriť len tak z ničoho nič. Môže ísť o poruchu krvácavosti, ale aj iné vážnejšie diagnózy. A navyše ak sa k tomu cítiš ešte aj slabo s návštevou lekára by som určite nečakala.

afrina

ahojte, chcem sa opytat... mam kramy uz vela rokov a vzdy som ich mala dost silne a trvalo to aj skoro 7 dni kym mi skoncili.. ale tento mesiac sa mi zacali robit modriny na nohach... su zelene az fialove, vyzera to ako po bitke, ale nic sa mi nestalo ani som sa nikde nebuchla.. moze to byt sposobene silnym krvacanim? mam problem udrzat rovnovahu, kruti sa mi v hlave, nechuti mi jest... moze to mat nejaky suvis so silnym krvacanim?? a ak ano, preco az teraz? dakujem pekne.

queen_sam

je to poriadku. zaciatky su este take nepravidelne cca 2 roky. ale upravit sa ti cyklus moze aj skor. a tie hrudky su tiez normalne, je to len makke tkanivo, ktore sa vylucuje spolu s krvou, nic sa neboj.
naturelly su ok, ale ja osobne mam radsej allwaysky normal. ale je na tebe co ti bude vyhovovat.