dobry den, som maminou skoro stvormesacneho synceka, tento tyzden sme dostali bakterialne vysledky mocu a nasa pani doktorka nam povedala ze su mierne pozitivne – mnozstvo bakterii (Citrobacter Koseri) bolo >100mil./ml . Dalej to vsak neriesila a vraj mame pockat az na dalsiu kontrolu u nefrologicky co je az o mesiac a pol. Nam sa to vsak zda velmi vysoka hodnota. Prosim poradte ak mate niekto skusenosti s tymto typom problemov u babatiek. Dakujem
bakterialne vysledky mocu Citrobacter Koseri
Skoro vsetky deti a aj dospeli maju citrobaktery roznych druhov v ich normalnych crevnych florach, ked ma clovek dobre osadenu crevnu floru probiotikami, tieto citrobaktery aj ine neziaduce bakterie(tisice) vedia dostatocne potlacit.
Ak sa citrobakter(alebo aj mnohe ine bakterie) dostanu do krvi cez drobne ranky, mozu sposobit hromadu problemov, od bactremie, cez zapal mozgovych blan, na stastie to je extremne zriedkave a da sa to urobit ovela nepravdepodobnejsim bratim kvalitnych probiotik.
ahoj, asi uz nepotrebujes radu, ale nam nasli tento tyzden tiez citrobactera v stolici tiez skoro 4 mesacneho babatka. mali sme cierne hnacky... ako ste vy dopadli? nam navrhovali antibiotika ale nechceli sme, lebo sme uz dlhodobo na inych liekoch... vraj najlepsie su na to probiotika... davame biogaiu a tak a je to uz lepsie... inak, doteraz som o takejto bakterii este nepocula...