Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SKRATENIE "SVOJICH DNOV"

Príspevok v téme: SKRATENIE "SVOJICH DNOV"
nestea

potrebujem radu, mam mat nasledujuci tyzden svoje dni. zajtra to mam dostat,hak neberiem-nemozem,existuje nieco na skratenie menstruacie?viete ide o to,ze s priatelom sme na dialku a mame byt konecne spolu cez vikend a trvaju mi tak 6 dni niekedy 7, na cervenu nejazdim... tolko. poradte prosim co naozaj pomaha.citala som nieco o nejakom caji alebo nepamatam si to uz .. prosim surne

alzbee

Ja byt na tvojom mieste, tak idem aj na cervenu:)), ked mate vztah na dialku...ak mate moznost, tak trebars vo vani :-P o tych citronoch som pocula aj ja, ale vies...to su take babske recepty...mozes pit citronadu kazdy den a ked uz nic ine, tak sa aspon osviezis:)) drzim palce a pekny vikend prajem:)

pipinocka

cervene cino a horuci kupel je na privolanie menstruacie takze to ti nepomoze uz a asi ani ten caj ale tak vyskusaj ho pit pocas menzesu moz o to zaberie

pipinocka

ja som citala ze praslicka rolna zastavuje krvacanie .... pouziva sa pri silnej menstruacii... pit tri dni pred tym ako mas dastat dvakrat do dna ... neskusala som ale chystam sa to vyskusat... tak potom daj vediet ci to pomohlo ci mam to skusit alebo strata casu

iiiiiii

Každý deň horúci kúpeľ (alebo aspoň sprchovanie brucha a nôh horúcou vodou). To by malo urýchliť prúdenie krvi.

cica21

ahoj nestea.ja na tvojom mieste by som si zobrala tabletky na oddialenie ale to su len na lekarsky predpis, je to asi najucinnejsie.co sa tyka tych citronov tak podla mna tiez oddialuju si mylsim a nie skracuju.o nicom inom neviem.