Pozdravujem ..... v poslednej dobe sa mi strašne nedarí. Večinou robím s komáara somára ale toto je už myslím že važne. Stratil som zamestnanie, topím sa v dlhoch a neviem ako ešte takto vydržím. Prácu sa mi nedarí pozháňať aby som nejako mohol splatiť dlhy - som na všetko sám nemám sa ským porozprávať nikto nechce pomôcť. Už som pomýšľal aj na zobratie si života .... len potom by to malo asi neblahe dosledky na rodinu (ktorá nevie o všetkom). Neviem čo kde a ako. Som už na pokraji nervov.
už som na tom zle
Neviem,ale ja si myslím,že kto chce si prácu nájde a hlavne mladý človek určite,...ale sú samozrejme výnimky,ak je človek v preddôchodkovom veku,alebo má zdravotné problémy je to oveľa ťažšie,takmer nemožné!!!
ivana4837 robota je?tak potom preco moj otec je uz pol roka nezamestnany? drzim ale dotycnemu palce
Sorry,pomýlila som sa nie do 3mesiacov,ale zomrel po 3týždňoch...,zostala po ňom sirota,vdova a celá rodina ktorej ide srdce rozdrapiť...a ty sa zamýšlaš nad samovraždou pre prachy!!!
Robota vždy bola,je a bude len hľadaj!!!
VEĽA ŠŤASTIA!!!
Prosím otoč si to takto,máš síce kopec peňazí,kamarátov...,ale si smrteľne chorý a zostáva ti pár dní života...čo je lepšie???...Ľahká odpoveď...tvoja momentálna situácia je riešiteľná,ak by si však zomieral na zákernú chorobu nemôžeš nič zmeniť.
Môj 28ročný brat do 3mesiacov od stanovenia diagnózy zomrel na leukémiu...nemal možnosť voľby,ale TY ÁNO,NÁJDEŠ SI PRÁCU A VŠETKO BUDE OK!!!
Neviem či ti môj názor pomohol,ale zamysli sa nad tým!!!
ahoj, nezufaj...skoro kazdy ma nejake problemy, nikdy ale nie je tak zle, aby sa s tym nedalo nieco robit...treba sa vzchopit a prestat fnukat´....som uz dva tyzdne chora a este ani neviem co mi je...hned by som s tebou menila..ver mi...
skus toto:
www.profesia.sk .... aj plat je tam slusny :)
alebo: www.profesia.sk
alebo: www.profesia.sk
neviem co ovladas, ale v tvojom kraji je tam hodne ponuk, staci mrknut, nelutovat sa, nakopnut sa a ides do toho, drzim palceky :) ty to zvladnes
heaven
mňa zatiaľ neskutočne trápia peniaze ... zdravie mám zatial aspon dufam OK i keď po psychickej stránke už nie som istý. Žijem sám nemám ziadnu priatelku. Takže mňa teraz žerú problémy s €.
P.S.:nechcem zneužívať toto tu ale neviete o nejakej práci v BB a v okolí ?
winki - citala si knizocku Secret ? :) lebo tam je o tom popisane a je to aj pravda, pozitivne myslenie robi vela v zivote, osobne skusenosti
rotulite - skus dat na profesia.sk svoj zivotopis, a urcite sa dakto najde, kto ta zoberie, urcite vies robit hodne veci a ked aj nie, daj tam, ze sa rychlo ucis :) a nieco tam aj prikrasli :) ved v zivotopisoch aj tak nie je vzdy pravda, aj ja som vymyslela par veci :D ale pssstt ;) ale drzim palceky, aby sa to zle obdobie skoro skoncilo, a nastanu zas dobre casy, uvidis..musis v to verit, ver mi, pred spanim si vzdy opakuj, ze to skoro pominie, a bude dobre, musis v to uverit a stane sa to...len to nekonci samovrazdou, utrapis rodinu zbytocne..vela stasticka prajem
1.krok ktory musis urobit je zacat premyslat o sebe a o svojom zivote pozitivne....zacni hladat to co je dobre nehovor o vsetkom v zlom ale snaz sa najst vzdy v niecom to dobre. Skus si precitat to co si tu napisal a vsetko negativne daj do pozitivneho tvaru a opakuj si to stale dokola. Negativne myslienky prinasaju negativne veci a naopak.