UCM FMK

Príspevok v téme: UCM FMK
druhacka

Potrebujem surne poradit, cas sa krati - do zapisu. Budem druhacka na UCM a potrebujem poradit od starsich studentov. Neviem sa totiz rozhodnut, ci prestupit na masmedialku alebo ostat na marketingu. Chcela by som pocut, ake to je na oboch odboroch a porovnat to. Obidva sa mi zdaju velmi podobne, ale predsa len, ktory je tazsi, ktory lahsi, ktory je zaujimavejsi, ktory ma lepsie uplatnenie? a tak dalej. Ak tu na forum chodi niekto z tejto skoly, budem velmi rada, ak mi poradi a podeli sa o svoje skusenosti. Dakujem :-)

druhacka2

no..nie je to az tak tazsie, len sa tam vo vseobecnosti hovori ze masmedia su trochu lahsie...no ja som tiez zvedava na rozvrh.. minulu zimu som mala takuto zlu, same piatky, leto vyborne...skoro vsetko soboty a to som uz velmi nechodila ani na tie prednasky..uvidime co daju teraz :P

druhacka

dakujem za odpoved... uz som si myslela, ze na toto forum nikto z ucm nechodi, no ja nakoniec asi tiez ostanem na marketingu. Tiez z hladiska toho uplatnenia. A je marketing ovela tazsi? Mna stvu aj tie pobabrane piatky v letnom semestri.

druhacka 2

ahoj, aj ja tam idem, taktiez do druheho rocnika. Ja ostavam stale marketing, ...
No neviem ci ti to pomoze rozhodnut sa: Masmedialka , to je skor rozhlas, film, TV, divadlo..atd..clovek moze byt viac znamy, z telky, redaktorka napriklad...Marketing, podla mna praktickejsi, pouzitelnejsi, PR, direct marketing, personalne oddenelenie, atd....market. oddelenie je v kazdej vacsej firme. No...podla toho co by ta viac bavilo robit...ale hovori sa ze masmedia su trochu lahsie..