Prosim vas povedzte šetko čo vs trapi. a pomožeme si ..
Poradna pre baby
Linduska,mam 17. aj ked som uz v 14 nosila 75B dost mi narastli prsia ked som zacala brat antikoncepciu teraz nosim 75C.ale pocula som zevraj ked jes kukuricu tak ti narastu .. alebo take ze ked si ich potieras cibulou tak sa ti zvacsia.. skus, :-)mozno pomoze..
linduska to je blbost, prsia jej narastli lebo ma na to predispozicie, ma to niekde v genoch..ziadne rajciny ti nepomozu, nenechaj sa nahovorit na take kraviny
ahoj.. ja mám taký problém že mám 14 a podprsenku 75A ktorá mi je velká. viem že mi prsia narastú..ale napr. mojej mami kolegina ma dceru ona povedala mame že chce mat večie prsia.. a ona jej nato že nech začne jest rajčiny, tak sa nimmy napchavala a teraz ich ma take ake chcela možno aj večie.. aj moja kamoška miluje rajčiny vždy ich jedla ako čokoládu od malička a teraz vyzera ako pamela anderson.tak ja zase vyzerat nechcem , ALE ASPON O TROCHA keby boli večie...aj jem račiny teda začinam aj pijem rajčinovu štavu.. ale ked mne sa to hnuusí...!! nepoznate ešte nejake jedlá čo podporuju toto...a žiadne kremy lebo to je až od 18rokov..! pomooožte prosím.."" ja to nevydržím.!! zblaznim sa a budem mat depku..!!
ahoj.. ja mám taký problém že mám 14 a podprsenku 75A ktorá mi je velká. viem že mi prsia narastú..ale napr. mojej mami kolegina ma dceru ona povedala mame že chce mat večie prsia.. a ona jej nato že nech začne jest rajčiny, tak sa nimmy napchavala a teraz ich ma take ake chcela možno aj večie.. aj moja kamoška miluje rajčiny vždy ich jedla ako čokoládu od malička a teraz vyzera ako pamela anderson.tak ja zase vyzerat nechcem
ano je to svinstvo, a musela som si to odskusat na sebe aby som to pochopila, a ja som tiez pocula z kazdej strany ze je to normalne, ale aj tak mi je to neprijemne :) neostava mi nic len cakat kedy sa dostavia :)
jednoockoo nie je to nic nezvycajne ked si este nedostala kramy.kamoska ich po vysadeni nemala 4 mesiace a doktor jej povedal ze je to tym ze ma este v sebe dost hormonov.preto sa odporuca otehotniet az pol roka po vysadeni,aby sa organizmus dokonale vycistil.inak hak je poriadne svinstvo....
trapi ma to ze trpim paranojou ze som tehotna, pri com som nemala ako otehotniet, ale od kedy som vysadila hak pred mesiacom a pol som nedostala kramy, a stve ma to aj preto, ze kazdy den trpnem na prednaskach ze co ak prave dnes, a preteciem :)
nikusQua, zbyotocne sa nestresuj, prve dva roky byva cyklus casto nepravidelny, niekedy byvaju aj 3mesacne prestavky...
menstruaciu mozes ovplyvnit tak,ze si das hlt alebo dva hlty alkoholu(tvrdeho),alebo tak,že si osprchuješ brucho horucou vodou(co najteplejsou),taktiez aj beh pomaha.....
ahojte baby 26.08 som dostala svoje úplne prvé krámy trvali 8-9 dní.Mám 14 dnes je už 26.09 .Ako by som si ich mohla privolať.Nemala som ich už dávno dostať?Inak mám poriadne silné krámy prvé 4dni:(