Prosim vas povedzte šetko čo vs trapi. a pomožeme si ..
Poradna pre baby
Aku mate oblubenu špiralu na oči ? :)
slečna zúfalá, nesťažuj sa, ja mám tiež 70A a aj to mi nie vždy sadne, mám 17 .. hlavne že ich máme zdravé :P
Baby! ja akoze uz som v koncoch!! 14 rokov na krku a prsia nikde :((( nosim podprsenku 70A neni mi velka ale sak pre boha som ako zaostala... :( nechcem mat zase nejake pameline ale.. :((( Viem, poviete to chce cas, geny atd..Ale ak sa s tym aspoň vyrovnať??
môj problém..???...veľmi jasný...PODKOŽNÉ VYRÁŽKY...viete na nich nikdo nejaký účinný recept..???? najlepšia by bolo domáci....ale vyskúšam aj kozmetiku.....to čo som doteraz používala mi veľmi nepomohlo.....
Linduska :) Máme rovnaký problém ... Skúsme kašlať na to nikdy nieje dokonalý ...
táto stránka je na to,aby sme si navzájom poradili-preto sú tu témy rozdelené na-zdravotné,psychické,či kozmetické-táto téma je tu nanič.
je zmiešaná
a ťažko sa v nej orientovať
Je zbytočne založená.-moja mienka.
Môj problém je s jedným chalanom . Pred Vianocami som sa zaľúbila do chlapca. Vždy sa na mňa usmieval a prezýval ma. Neskôr som sa zdoverila kamrátke a ona povedala že aj on je zľúbený do mňa. A tak ked sme sa stretli vždy sme si pekne pozdravili.Stále som čakal kedy ma pozve von ale on nič. vypýtal si aj moje číslo zavolal mi 3 krát ale ja som nemala mobil... Potom sa to nijako zvrhlo a už ani neviem či sa mu páčim . A to je najhoršie lebo mám depky. JEdna kamrátka mi radí robiť sa nedostupnou nepísať mu ale pozdraviť. JA by som sa zas chcela k nemu distať bližšie zaflirtovať čo mám robiť ?,
Ahoj chcela by som ta o nieco poprosit. Pred 2 mesiacmi som chodila s chalanom von na prechadzky a bolo vsetko super. Doslo aj na pusu......lenze o mesiac ma prestal volavat von a zistila som ze ma frajerku...A teraz je to takto : Vzdy ked sa stretneme napr. na ihrisku pozdravime sa, a potom sa stale na mna pozera ..... co si mam o tom mysliet ??...moze ku mne nieco este citit???...prosim vas odpiste mi co najskor lebo ma asi porazii..dakujem :.-))
Ahojte!
Mňa trápy len jedna vec : RODIčIA
Potrebovala by som poradiť ako mám prehovoriť rodičov
jednoockoo, ak nedostanes dlhsi cas, zajdi na gyndu nech ti pichne vyvolavacku. ja som tiez nedavno vysadila tabletky a na 3 mesiac som nedostala kramy, myslela som si ze som tehotna, ale robila som ti test a bol negativny tak som zasla aj s priatelom na gyndu, doktorka ma prezrela , pichla mi vyvolavackua povedala ze si musim znova nasadit hak. takze teraz aj ked je priatel na 3 mesiace v zahranici ju beriem, lebo sa bojim ze sa mi cyklus znova narusi.. ale inak mne pred hak aj pol roka meskali kramy..