Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel ako otec

Príspevok v téme: priatel ako otec
paradajka

Pisem tu, lebo mozno nie som jedina, ktora ma takyto problem a iste sa najdu aj ine holky, s ktorymi sa o tomto da pokecat. Tak teda, som jedinacik, od malicka zijem bez otca. A teraz mam priatela, ktory ma dost casto napomina takym sposobom, ako by bol moj otec a nie priatel. Dost mi to prekaza, uz som mu hovorila, ze nepotrebujem, aby ma on vychovaval, ze ja chcem priatela - rovnocenneho a nie autoritativneho! Dokonca je moj rovesnik, nepoviem, keby bol o dost starsi, ze uz ma taketo autoritativne sklony, ale rovesnik?? Co mam s nim robit? Niekedy si pri nom pripadam ako retardovana, ked ma tak stale napomina a \"vychovava\". Pre info, obaja mame 20.

paradajka

nie, myslim si, ze nema dovod. Som normalne svojpravne dievca/zena - hoci vyzeram velmi mlado a tipuju mi 15. Ale to nemeni nic na fakte, ze nie som retardovana a netreba ma napominat, ako malicku dcerku. Mozno to nemysli zle, ale ja nechcem, aby ma on vychovaval a snazil sa ma menit. Myslim si, ze ma dost casto napomina aj bezdovodne, ze umelo sa snazi na mne zistit a nasledne "upravovat" nejake veci, ktore by si citovo nezainteresovany clovek vobec nevsimol a neriesil ich, bud v skutocnosti ani neexistuju alebo ide naozaj len o zanedbatelne veci.

AdamKrt

Zamysli sa - a ma na to priatel dovod, Ti to hovorit ? Je jedno, aky je stary. Mozno to s Teobu mysli len dobre.

Ma ozaj dovod hovorit nieco take, ma pravdu ?