Som strasne zalubena do chalana, ktoreho podstatou zivota je chodenie pozaskolu, pitie a dokonca aj fajcenie travy. Ja som slusne dievca, ktore nepije, nefajci a preferuje skor konzervativny zivotny styl a mam priatela. Ja si vsak toho zleho chalan neviem vytlct z hlavy, pozname sa zatial len cez net. Planujeme aj kamaratske stretko, Mam ho velmi rada. Ako sa hovori : Srdcu nerozkazes. Terajsieho chalana nechcem stratit, lebo ma velmi lubi, bohuzial z mojej strany sa to povedat neda, kedze sa mi paci niekto iny. Fakt neviem co sa somnou deje, ale uz tyzden placem a neviem co s tym robit. Kaslat na fetaka ??? Alebo sa namocit do problemov ??? Vazne neviem co robit, iba ho mam velmi rada aj ked sa nepozname zatial osobne. Myslite ze to mam pretrpiet a ostat pri terajsom chalanovi ???
Zalubena do grazla
No v tvojom pripade nepouzivas ani rozum, ani srddce. Dievca zlate, este si urcite mladucka, neskusena, ked takto uvazujes.
Keby som bol tvoj priatel a zistil by som nieco take, tak ta v ten moment poslem kade lahsie, aj keby som bol do teba zblazneny po usi.
radsej mu nebud ani kamaratkou a taku spolocnost nevyhladavaj. Ani nevies ako a bude z toho nieco viac, nez si planovala.
Niektore zeny proste maju nejaku podvedomu potrebu hladat grazlov a napravat ich, co sa im samozrejme nepodari. A potom su nestastne, pripadne velmi zle dopadnu. Ak chces byt jednou z nich, tak pokracuj. O par rokov si budes buchat hlavu o stenu, ze preco si nepocuvla rozum...
AdamKrt ano aj nad tym som sa uz zamyslala ....a asi budeme len kamarati a rozchodim to aj ked to pojde tazko ... dakujem
karioll rozum a srdce su dve rozdielne veci ktore sa mnohokrat tazko daju sklbit
mimochodom, ako môžeš byť zaľúbená do niekoho, koho poznáš len cez net a nie osobne? ja som toto nikdy nechápala, ako sa môže niekto zamilovať do predstavy.
mas 10 rokov?
skus pouzit rozum
no, to je vždy tak, že dobré baby priťahovali grázlikovia. A potom, keď sa s ňou dobre vyzabáva, tak s plačom dojde za bývalým a bude nariekať, že prečo si ho len nevážila. Mám strašne rada takéto mudrlantky.
Teraz places, lebo sa Ti paci a o par mesiacov budes plakat, ako Ti znicil zivot.
Radsej to rozchoď...