Som strasne zalubena do chalana, ktoreho podstatou zivota je chodenie pozaskolu, pitie a dokonca aj fajcenie travy. Ja som slusne dievca, ktore nepije, nefajci a preferuje skor konzervativny zivotny styl a mam priatela. Ja si vsak toho zleho chalan neviem vytlct z hlavy, pozname sa zatial len cez net. Planujeme aj kamaratske stretko, Mam ho velmi rada. Ako sa hovori : Srdcu nerozkazes. Terajsieho chalana nechcem stratit, lebo ma velmi lubi, bohuzial z mojej strany sa to povedat neda, kedze sa mi paci niekto iny. Fakt neviem co sa somnou deje, ale uz tyzden placem a neviem co s tym robit. Kaslat na fetaka ??? Alebo sa namocit do problemov ??? Vazne neviem co robit, iba ho mam velmi rada aj ked sa nepozname zatial osobne. Myslite ze to mam pretrpiet a ostat pri terajsom chalanovi ???
Zalubena do grazla
a presne to taky debili vyuzivaju - namotaju babu na ten pocit "ja budem ta jedina, ta prava, co ho zmeni". A potom sa dievca cuduje, ze feták si s nou len dobre uzil, pripadne este aj z nej urobil narkomanku.
viem o com hovorim, moja segra si zobrala alkoholika, dokonca kvoli nemu zrusila zasnubenie, vsetci sme jej dohovarali a ona "nie, nie, on ma miluje, on sa zmeni", este ocko bol za nim, aby dal sestre pokoj a on sa mu ozraty vysmial do tvare. Skoro sa pobili, no bolo to hrozne. Teraz ma sestra na krku dieta, samozrejme on nikde nerobi, flaka sa s ozratymi kamosmi a slapkami, domov pride len vtedy, ked potrebuje peniaze.
Rodicia do nej hucia, nech ho necha a vrati sa k nim domov, ze jej pomozu, postaraju sa, ale ona je hlupa a tvrdohlava. No povedzte, je to normalne???
kiki na ja som prave ta povaha ktora sa snazi ludom pomahat aj za cenu ze sa trapim ja sama
sprostá budeš až keď si toho grázla vyberieš :) Zatial ta vnímam ako inteligentnú, pretože si sa mu hneď v záplave pobláznenia nevrhla do náruče, čo spraví veľa dievčat v tvojom prípade:))) hmm, že dobrý chlapci dnes už neletia.... zlý chlapci lmajú ale tie krídla kratšie, u normálneho dievčata daleko nezaletia... ako lož:)))
cosadeje:
sprosty clovek si neuvedomuje svoje chyby, alebo nepouci sa z nich. Kto sa z nich vie poucit, neni sprosty. Buria sa Ti hormony, v tomto veku je to bezne. Proste nenechavaj sa nimi uniest a skus v buducnosti viac pouzivat aj rozum pri rozhodovani, lebo sa dostanes do problemov.
To je vsetko, nebud z toho deprimovana. Ved horsie by bolo, keby si s tym prisla s krizikom po funuse. Ked si uz zalozila tuto temu, samej Ti bolo jasne, ze nieco neni v poriadku, len si si to nechcela pripustit.
AdamKrt ano mas pravdu, uznavam si svoju chybu , ze som pekne povedane SPROSTA!!!
Ale tvoj terajsi priatel ta tiez ma rad. No ale ty si fakt trafena, ked uz o tom vie aj cela rodina. Priatel uz nahodou tiez o tom vie??? Si nepokasli mladost pri nejakom debilovi. Keby si pozerala veeelmi daleko do buducnost-s takym by si chcela mat dieta??? ako by ho vychoval, chcela by si mat dieta fetaka??? alebo nejakeho bitkara a hambila by si sa, keby ti zavolali s policie, ze maju tvojho syna a mas si pre neho prist?atd atd. takze absolutne nerozmyslaj nad nim, okamzite s nim prestan komunikovat.
Figu si sa nechala uniest citmi. Buria sa Ti hormony, zapaluju lytka... :)
Chlapec by si s Tebou zaspasoval a ostanes niekde tehotna, ci s dietatom od grazla, ktory Ta bude bit a podvadzat. A doma Ta bude cakat 7 placucich chladnych deti, ked Ti ich otec, Tvoj mily, zoberie socialne davky a pojde ich prepit...
Strejdo to mi povedal aj brat .... asi som sa fakt len nechala uniest citmi
AdamKrt toto je prvy grazel v mojom zivote ...asi mi uz vazne sibe ... mam kamaratku ktorej rpiatelia su cigarety a alkohol ale nebojim sa ze by som sa pri nej pokazila ale pri nom sa mi to moze stat asi skor ... dakujem velmi pekne asi som potrebovala aby mi to este niekto povedal lebo uz aj mama sa mi snazila vytlct ho z hlavy :)..Rozum bude asi tou najlepsou volbou aj ked viem ze ma ma aj on rad...