opuchnute nohy...

ZuzalaBlack

taktiež som vyskuúšala na tvojom mieste diosvengel :) mne tiez zabral unavene a opuchnute nohy no treba viac oddychu a regeneracie

manolas

Ja som počas tehotenstva bezne trpela opuchami noh, zabralo mi natieranie diosven gelom ten mi ich prijemne schladil a uvolnil

hope

monikka ja som v 38tt a nohy mam pekne opuchnute uz tusim od 7mesiaca, tiez mam vsetko v poriadku, to proste parti k tehotenstvu. nemozem si nic obut jedine tie ortopedicke slapky xixixixixiiii ale vobec mi to nevadi, len nech je babo v poriadku. tiez mam opuchnute ruky a uplne strpnute uz tiez 2mesiace, necitim moc ked beriem hocico do ruk, ale uz len chvilku a bude vsetko OK. horucavy odisli, snad to uz bude lepsie. zelam vsetko dobre.

monikka

dakujem za vase prispevky..)))no ja mam aj tlak,aj krv v poriadku.mozno to bude tym,ze este stale chodim do prace.tento mesiac som pribrala len 2kg.avsak minuly 5kg.este sedem tyzdnov,a je to vonku,moje prve babo.))))

karioll

ak mas v poriadku tlak a cukor a nemas bielkoviny v moci a nezlyhava ti prava komora,znamena to ze oblicky funguju spravne tym padom nedrzia v tele vodu,ktora sposobuje opuchy,tak by som sa neznepokojoval

titi...

Ja som to mala posledných pár dní,pri prvom dieťatku.Ked ma vzali do pôrodnice skoro som plakala čo si obud.Možno že som to len preto nemala skôr,že som ležala,nohy vyložené hore,aby mi dieťatko ostalo hore .Bola som otvorená hrozil mi predčasný pôrod.Druhýkrát veľmi málo som pribrala len 6 kil.Otvorená takisto,poobede ked som uložila malu speť ležala som takisto aj ja pokiaľ ona spinkala.Vtedy som nemala vôbec opuch.Ked nemáš ten tlak a bielkoviny ničoho sa neboj,je to len nepríjemné ale nič vážne sa nedeje.Treba vydržať.Všetko dobré!

aknitka

presne ako píše ddadda. ak máš v poriadku tlak a nemáš bielkoviny v moči tak sa nič nedeje. ja som mala také opuchnuté nohy, že som neobula nič len plážové šlapky roztiahnuté na maximum aj to som ich mala úplne vrezané do nohy. ešteže bolo leto, neviem čo by som robila v zime :-))). keď som si pichla prstom do priehlavku tak sa mi urobila cca pol centimetrová jamka. upravilo sa mi to asi dva týždne po pôrode. držím ti palce nech ti ostávajúce týždne rýchlo ujdú a nohy rýchlo odpuchnú.

ddadda

Ak je tlak krvi a bielkoviny v moci v poriadku ,nic sa nedeje.Je to bezne v poslednom trimestri.Ja som mala tiez velmi opuchnute nohy,no nemerali mi tlak a pri porodnych bolestiach zistili ze mam kriticky tlak,vysoke pecenove testy ,tak sa robil rychlo cisarak.Tak si sleduj hlavne krvny tlak,ale to by mali mat vsetko pod kontrolou v poradni.