Prečo niektorí muži,keď sú triezvi,sú vzorní manželia a keď si vypijú,menia sa na zvery?Prečo sa stávajú agresívnymi?Ja keď si vypijem,mám dobrú náladu,ale nikdy sa neožerem do nemoty.Ani si nepamätám,že by som bola niekedy agresívna.Vlastne nikdy som nebola.Čím to je?
Opitý muži
Poznal som cloveka, ktory bol cely zivot mierny ako baranok. Vypil 1-2 piva. Z toho NEMOHOL byt opity. Vzdy potom nastala u neho reakcia, zmena osobnosti o 180 stupnov. Zacal byt agresivny a chcel sa vzdy pobit. Ked vytriezvel z toho, tak potom prisiel sa ospravedlnovat.
Stalo sa mu to vzdy, stacili aj tie 2 piva...
To krasne ukazuje vplyv alkoholu na mozog cloveka.
U mna je to napr. tak, ze som abstinent a nepijem. Nechuti mi To a nemam na to ani dovod. Raz ma niekto prehovoril, ze ma opije a ze na naladu si vypijeme. Dana osoba uz bola z toho tvrdeho alkoholu pripita a ja som vypil to iste a ako keby som pil vodu. Nic, ziadny ucinok. Tak som toho nechal, este som bol namrzely, ze to ziadny ucinok na mna nemalo. Ale nechcel som dojst do toho stavu, ze najdem svoj limit a potom mi to zrazu udrie do hlavy, alebo padnem ako strom. Takze nepijem a vobec mi to nechyba. Alkohol mam rad - iba vsak do varenia, take vinka. Inac si nedam ani vino, ani pivo, ani tvrde.
Piť alkohol je hlúposť. Nie som taký hlúpy, aby som dovolil niekomu sa priživovať na mojej slabosti. Na svete je veľa nedeštruktívnych pôžitkov, tak prečo by som mal piť? Alkohol mi chutí. V malom množstve pomáha,ale to je na ňom to nebezpečné.
moj napriklad neni agresivny, ale zaspi. zaspi ako male bejby a nezobudi ho ani tank
Na každého ma alkohol iný vplyv.. niekto je agresívny, niekto veselý, niekto citlivý.. Ide hlavne o to aby si vedel clovek v pravej chvílu povedat dost a poznal svoju mieru..
to nikto nepridá názor???