Prosim vas poradte mi,co mam robit,aby som sa stale necervenala?je to trapne..lebo ked mi niekto nieco povie,hned sa ocervenam a potom si vsetci myslia o mne ze som nejaky strachoputka..a najhorsie je to,ze ja sa ani nebojim,ale to samo..vzdy ked mi niekto nieco povie alebo ja mam povedat..a potom sa ostatni smeju:-(PROSIM POMOZTE ako sa mam toho zbavit??plss
Cervenanie
je ten krem dobry?...je dost drahy
-odkaz odstránený-
treba na to special kryci makeup.
zuzanka1 to presne aj ja tak :(
a neviete mi este nieco poradit??lebo mne s apotom vsetci smeju..a myslia si ze som ticha..len ja niekedy radsej nic nepoviem,lebo viem ze vsetci by sa na mna pozreli a potom si to myslia..a ja ak paprika:-((
Zbavis sa ho jednoducho a to tym ze na seba nahades tony mejkapu, ale ma to jednu nevyhodu ludia si budu mysliet, ze si gejsa.
Cervenanie sa je prirodzenou rakciou.. a neznamena to len strach! ked chlapec povie dievcatu ze je pekna, dievca sa zacervena a nie pre to, ze by sa balo. aj ja sa casto cervenam... napriklad ked niekto povie nieco o mne za co sa hambim. pri mojich kamaratoch, ktori sa vyznaju v pocitacoch o hodne viac nez ja sa cervenam napriklad ked povedia jeden druhemu ze som neodrarovala nejaky subor a cudvala som sa ze mi nejde otvorit. z cervenania si nic nerob, kazdy sa cervenaa...