Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem sa vykecat :o(

Príspevok v téme: Potrebujem sa vykecat :o(
Zuzu010

Ahojte vsetci...
som strasne rada ze som nasla nejake forum kde sa mozem vyrozpravat so svojim trapenim :o( Som velmi nestastna, zo vztahu, zo zivota, z toho sveta :o(((

Mavate to aj vy niekedy taketo stavy ze cele dni bezdovodne pacete? Ci len ja som taka divna??? :o( Som v znameni raka, ludia v tomto znameni su vraj velmi precitliveni... No to je na mna slabi vyrok... ja som taka citlivka az ma to niekedy rozculuje... lebo tento svet a sucastna doba takychto ludi nici :o( Som uz unavena z mojej vecnej pretvarky aka som happy ako mi je super...
Vravim si teraz sa poriadne vyplacem a potom dam pokoj... Neda sa :o))

A este jeden moj veeeeeeeelky problem... Neviem nadväzovat nove priatelstva... Je to vsetko komplikovane... :o((((

Prepacte ze vas otravujem s mojimi problemami... ved to ani nie su problemi... som trapna.. sorry :o(((((((

MaryLu

suhlasim s Adamom, najdi si nejaky konicek, ktory Ta bude vytazovat a odreagujes sa tam, pri ktorom nebudes mat casu mysliet na taketo problemy..

AdamKrt

Neber to tak, ze sa pokusas nieco nadvazovat, ale rob to prirodzene bav sa a nechaj to prerast do priatelstva.

Moc nad tym rozmyslas. Hodila by sa Ti mozno nejaka fyzicka aktivita ci tvrdsia praca, kde by si robila nieco ine, vypla hlavu.

MaryLu

kludne napis, postazuj sa, popytaj o radu, ked budeme vediet tak Ti poradime a pomozeme..
A preco si myslis ze mas problem nadvazovat nove priatelstva? To mozno mas len taky pocit.. mas malo kamaratov/kamaratiek?