Ahojte..povedala som priatelovi ze moj brat sa bude zenit ze podjeme ako par..on mi nato ze v ziadnom pripade nemam ho v laske ...takto sa veci robia???on ma vobec lubi???och je mi zle a velmi to boli som uplne mimo z toho neviem co s tym citim sa beznadejne dakuejm za rady:(
necche na svatbu
No neviem aky mate inak vztah. Ale ak z vela veci citis, ze mu na tebe nezalezi, tak neviem, je treba zvazit ci ma ten vztah zmysel, inak sa budes len trapit.
no ja idem na svadbu v septembri..frajerova kolegyna sa vydava... ani ju nepoznam..a nechce sa mi tam trepat cez cele slovensko, ale priatelovi nespravim to, ze tam bude cely vecer sam sediet a pozerat sa na ine dvojice
pozri sa na to z druhej strany- ak by bol tebe niekto nesympaticky, tiez nepojdes na jeho svadbu. nenut ho
otazockamala
myslim ze je to samozrejme, ze ten kto ma partnera, tak si ho berie so sebou ( ak sa jedna o svadbu velmi blizkeho )... ved co by sa tam chuda sama nudila?
aspon u nas je to automaticke...
Zivotaosud,bol tvoj priatel uz vobec pozvany na svadbu? odkial vies ze s nim je ratane na svadbe? hm? mozno sa nemaju radi obojstranne, napadlo ti to uz-?
kolko mas rokov a ako dlho ste spolu?
dobre ze nepoznas ...a radim nenavstivuj jeho rodinu casto ...mamiky zvyknu ziarlit a su dost potom neprijemne :((( juuj keby so mto vedela
no tak...hm...vies... ja jeho rodinu ani nepoznam..a to sme spolu uz rok a pol :( tiez dost dobre ze?
och ale urcite neej tak ovlyvneny rodinou ako moj
no tak drzim palce... mozno fakt mali nieco medzi sebou, mozno ho fakt nema rad, ale myslim ze kvoli tebe predsa len pojde :) a skus sa o tom s nim porzopravat tak v klude a hlavne s usmevom, na chlapov netreba moc vyskakovat, pre istotu :D aspon ja to mam tak nacvicene
ja mam tiez take jedno deculo :D dvadsatjedenrocne, niekedy si myslim ze je to nafukana babenka :D, strasne sa uraza, vtedy musim za nim... trochu sa ponizit, pohladkat ho, usmiat sa, prihovorit sa mu ako k patrocnemu a rozdebatovat to v klude
ja viem, ze je to desne :D ale inak sa neda
presne oho so msa obavala nedospele deculo....jezis boze :,(((((((((do riti ja uz nevladzem ...vdaka za radu presne tak ...ked ma ma rad tak podje somnou a nemal nic take hovorit