Pred mesiacom sme s kamarátmi boli na týždňovej dovolenke,kde sme každý deň chodili na diskotéky.Odvtedy mi hučí v ušiach.Cez deň to nevnímam,ale večer sa to nedá vydržať.Každý večer mám pocit,že som celý deň strávila na diskotéke.Hučí mi v nich,ako keď človek príde z hlučného prostredia do tichého.Čo na to zaberá?z čoho to je?a prečo tak dlho?myslela som,že to prejde,ale nič..poraďte
pred mesiacom som bola na diskotéke a dodnes mi hučí v ušiach..preečo??:(
ahoj mám poruchu sluchu a oslabený sluchový nerv alebo také niečo. Robí mi strašný problém keď som v hlučnom prostredí. Ani hlasná hudba doma či v aute mi nerobí dobre a televízor tiež počúvam len tak tichšie. Na diskotéky nechodím a naposledy keď som bola na koncerte boleli ma uši asi týždeň. Pískanie v ušiach na to som si už takmer zvykla. Foniatrička (lekárka, ktorá sa zaoberá liečbou ochorení sluchu) mi povedala, že sa mám vyhýbať hluku, pretože tým, že mám oslabený sluchový nerv môžem prísť o sluch úplne.
Inak na to pískanie v ušiach mi predpisuje liek, ktorého základnou zložkou je ginko biloba a zaberá to a tiež užívam magnézium.
Možno by si mala navštíviť lekára keď to trvá tak dlho.
Držím palčeky a napíš ako si dopadla
Tiez mi nieco take nesedi. Decibely hluku poskodzujuce sluch, nahulene tak, ze stipu oci a pluca, malo kyslika na dychanie a malo priestoru. Proste humus :)
aj ja to mam, atiez mi to zacalo po diskach a koncertoch..uz na ne nechodim,len obcas, no mam to kazdy vecer a kazde rano..
Presne tak, vysetrenie na usnom.
vysetrenie na usnom
pre toto ja viac menej nechodievam na také podujatia alebo akcie, hluk mi nerobí dobre, ani na disco, ani koncerty a ked sa ide nebodaj do kina, tak to ozvučenie, joj, no vtedy doslova trpím .Ale tak mne to hučanie po chvili prejde, asi som nejak precitlivela na také hlasné zvuky(pre ostatným su samozrejme v pohode).Mne to prejde samo, takže ti nejak neviem dať radu, ale myslím,že odborník na ušnom by možno vedel, ved vyskušaj ;-)