Mam 19 rokov a strasne mi padaju vlasy mam ich vsade plno po zemi v posteli na obleceni vsade. Bola som aj u doktora dal mi Alpicort ale nezabera. beriem aj Panthenol, ale tiez nic co mam robit aby sa to dalo rychlo do poriadku. Prosim poradte nieco overene a fakt dobreeee.Dakujem
Extremne vypadavanie vlasov...co stym???
ahojte baby,prosim poradte mi,co mam robit s mojimi vlasmi,ja som uz prisla najmenej o polovicu vlasov a neviem koli comu,uz dost dlho a postupne mi padali
kuku napis mi na icq pjosiim:
moje icq je...403-514-947
mozem ti povedat ze velmi!! tiez som ich mala uplne vsade, rano na poduske tolko ze som sa zhrozila a o umyvani ani nehovorim. teraz je to videt ze mi chybaju hlavne na temene hlavy-to je hlavny priznak androgennej alopecie.. tam padaju najviac. mozno to je od inej antikoncepcie, skus zajst za gynekologom, on ti poradi. a nech ti spravi aj krvne testy na hormony. ked chces daj mail alebo icq, mozme o tom blizsie pokecat ked chces, dak ti aj dobre recepty na vlasy
kuku...dakujem... a nebude to od antikoncepcie kedysi som jednu brala a dodzubala mi hormony....nechodila mi menstruacia iba na vyvolavacku ale tusim ze mi doktorky spominala nieco ze mam viac muzskych hormonov abo vela abo co... myslis ze mi to pomoze? a ako velmi ti padali??
no ja sa pridavam. Mam 20r. a ani alpicort spolu s panthenolom nepomaha. :(
ja som mala podobny problem, skus antikoncepciu vreya-odporucila mi ju kozna. mala som pravdepodobne zvysenu hladinu muzskych hormonov, lebo mi perfektne zabrala a uz mi vobec nepadaju. alpicort som aj ja mala ale to nic nepomoze, preventivne si tym hlavu ale natieraj lebo vlasom treba pomoct k opatovnemu rastu. ak chces mozme sa o tom blizsie poradit