bolia ma kosti

Príspevok v téme: bolia ma kosti
notka

Mam 21, a tie kosti ma fakt bolia. Pred rokom som zbehla par roznych lekarov, bola som strasne unavena a vsetko ma bolelo.po x vysetreniach povedali, ze to bude zapalenymi krcnymi mandlami, a vybrali mi ich. mala som aj dost vysoke ASLO. ked som po pol roku bola na krv, to aslo kleslo, ale malo. no mna stale viac bolia klby, kosti. doktorka sa ma vzdy spyta, ci cvicim. ale ja nevladzem..nemam ani kondicku, ale aj ked sa do niecoho pustim, tak je normalne, ze ma troska bolia svaly ak dlho nic nerobim, ale ze aj kosti? bolia ma kosti na rukach - myslim dlan, a potom bedrove klby. upratujem pre jednu pani, a ked som po tyzdni takmer bez fyzickej namahy jej upratala, prisla som domov a neznesitelne ma boleli cele nohy, aj stehnova kost, aj tie v lytkach, v chodidlach, palce na nohach.aj ked sedim, tak to citim, ale podstatne menej, ako ked sa hybem, pripadne viac namaham. casto mi potom ide bolest do krizov, taka ostra, bodava, citim ze ide od klbu, ked sa postavim na tu- ktoru nohu.
Poradite niekto co to moze byt? Lebo lekari sa na mna pozeraju ako na hypochondra..teraz uz nie som unavena ako predtym, ale ta bolest je vzdy vacsia..
A este sa mi casto stava, ze sa mi hocikde na tele, napr niekde na stehne, na ruke, na bruchu, objavi bolest, taka par minut trvajuca, na malom mieste - cca kruh 5 cm, ako ked priserne boli hlava. neviem ci to suvisi.
Budem vdacna za kazdy napad

Ivka 1

Presne tak. Bolesti kosti su velmi casto dosledkom ubytku vapnika ale na vstrebavanie vapnika do kosti potrebujeme aj horcik,draslik a molybden.

Ivka 1

Notka a robili Ti krvne testy na CRP?
Doporucovala by som Ti uzivanie vyvazenej zmesy mineralov. Napis mi na mail ak chces.

notka

Nie, leukocyty v norme. no neviem, ale myslim, ze dlhotrvajuca, stala (minimalne rok a pol) bolest, na pricinu ktorej zatial doktori neprisli, by mozno mohla vazna byt. zvlast ked tvrdili, ze je to len z mandli, ale mandle nemam tristvrte roka, a bolest je vacsia a na dalsich miestach. reumu vylucili...
ale vdaka