Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké prsia sú veľmi malé/malé?

velkost

Ale to je malo ze si pametas iba velkost cez prsia, lebo je rozdiel ci mas pod prsiami 70 cm, ci 75 alebo dokonca 80. Ale predpokladam, ze mas takych 70, lebo to zeny s najmensimi hrudnikmi maju. A potom uz mozes iba vacsi hrudnik. Takze, keby is mala 70 a cez 84, tak to je rozdiel 14cm, a to su take mensie dvojky. A to su potom dost velke prsia, a rozhodne nie si plocha

sway

smutnucka23 naozaj mas problem inde ako v prsiach.Daj zarobit nejakemu lekarovi:-)A budete obidvaja spokojni.
Asi nema vyznam pisat,ze je to normalna velkost, s dobrou podprdou si mozes dovolit vystrih,ze tvoje sebavedomie a schopnost pacit sa neprameni z toho,ci mas alebo nemas velke prsia atd.
Pochopim plastiky po porode alebo ked prekazaju z inych ako estetickych dovodov.Ale zase su ludia,ktorych toto vie zdeptat,preto su tieto operacie take popularne.

smutnucka23

nie som doma, som v zahranici a nemam tu krajcirsky centimenter..ale co si pamatam je len velkost cez prsia 84

smutnucka23

naco? Chcem nosit tricka ako ostatne a mat tam nieco, chcem sa citit sebavedomejsie..je toho vela, priatelovi/teda uz takmer manzelovi sa pacia a ine by nechcel/,ale ja stale citam aj minule tu niekde bola tema kde chlapi pisali,ze baba bez trojak by ich ani nevzrusila...
ja nechcem vzrusovat inych muzov,len sa chcem pacit sama seba, preco nemozem mat telo ako ostatne ???

velkost

smutnucka 23, ten ukazovatel podprsenky 75B moze byt aj prehnany, niektore baby nosia taku velku pusch op aby vyzerali ich prsia vacsie. Tak nam povedz pravy ukazovatet velkosti prs. Povedz kolko cm mas pod prsiami a kolko cm mas cez prsia. Az podla tychto dvoch rozmerov ti mozme povedat ako velke ich mas.

sway

Ja som si to tiez vsimla,ale nad tym sa neoplati rozmyslat,lebo jej to aj tak nevysvetlis,ze to je pekna velkost:-)Na takychto ludoch sa da pekne zarobit..Plastika si nasla oblubenost aj medzi ludmi,ktori ju absolutne nepotrebuju.Je to len v hlave,mozno narazila na idiota,ktory mal blbu poznamku a spustilo sa to..