Myslím tým konkrétne aká veľkosť (číslo)? Napríklad 75B?
Aké prsia sú veľmi malé/malé?
velkost, mne sa silikony strasne nepacia.. ale nic proti tebe a takisto 18cm sa mi zda uz prilis..ja by som si priala takych 12cm..ale nezmenim to.
tak ja som pred operaciou nosila tiez 75B, a to som bola plocha. mala som 73pod prsiami a 83 cez prsia. Co je rozdiel 10cm, to su mini mini prsia. Teraz tiez nosim 75B, pod prsiami mam 70 a cez prsia 88, co je rozdiel 18cm, a mam primerane velke prsia, akurat velke. takze z toho rozmeru podprsenky sa neda nic vydedukovat. Ja som ju nosila aj ako plocha aj teraz so silikonmi,a som spokojna.
velkost...jasne, mas pravdu, ale ked napisala, ze nosi 75B tak pocitam s tym, ze zrejme nebude mat obvod pod prsiami 80.
alabana ty sa do toho vobec nevyznas, aj baba co ma cez prsia 88 moze byt plocha, staci ze ma velkost pod prsiami 80. Videl si tohtorocne misky? Tolke boli ploche a to mali cez prsia priemerne 88cm. ta velkost cez prsia nic nevypovedal, pokial nevies velkost pod prsiami. Staci ze ma zena vacsi hrudny kos a ma hned super rozmer a pri tom moze mat hrud plochu..
smutnucka23 ja nehovorim,ze si hlupa,len sa trapis pre hluposti!
Precitaj si este fora,ako chlapi komentuju umele prsia,ze su to len lopty,ze je to umele,zeby nechceli aby partnerka take mala atd.AJ horsie poznaky urcite najdes.
Ja by som tiez chcela mat o 10cm dlhsie nohy,no nemam a teraz co?zastrelim sa?nezastrelim a dokonca nato ani nebudem mysliet,nieto este depkovat..
Ackove kosiky nosit nemozem, strasne mi tlacia prsia a jednak to nevyzera esteticky, dvojak boli to...
Ked mas cez prsia 84 tak urcite nie si plocha ako doska :) Kup si kvalitnu push up, mozno ti to dvihne sebavedomie. Ale na prsiach nestoji svet, bud rada, ze ich mas zdrave, co maju povedat zeny, ktore prisli o prsnik.
Sway,
tym ze nie som spokojna so svojim telom/prsiami / neznamena ze som hlupa, tak prosim ta ironicke poznamky si nechaj pre niekoho ineho.
Nechcem ziadnu plastiku, nekupujem si tabletky na zvacsenie prs a ani neberiem antiku kvoli tomu..som dost inteligentna na to,aby som vedela,ze to nefunguje,alebo vysledok je len docasny...
Ak mas pod prsiami 75 cm a cez prsia 84 to je 9 cm, a to by si mala Acka a teda fakt male prsia. A ako hovorim, to uze taku podprsenku nosis nemusi vobec znamenat ze mas dvojky. Dolezite je si odmerat tie dva rozmery
smutnucka, vazne, ved si na tom este dobre. Su baby, ktore nemaju ani A-cka. Ja co som toto leto chodila po kupkach, tak väcsina bab, zien, nemala ktovieake velke prsia. 75B je ze vraj najcastejsia velkost. Normalne sa odmeraj a skus napisat kolko mas centimetrov. Vela zavisi aj od postavy, ak mas utlu postavu, tak je taka velkost idealna, velke prsia by vyzerali neprirodzene.
Sem tam si daj push upku, niektore dokazu zazraky a mozno sa budes citit s plnym vystrihom lepsie.
Sama sebe sa mozes pacit s hocijakymi prsiami, len si nesmies namyslat hluposti.