otazka na RNG

Príspevok v téme: otazka na RNG
serafinka

MAM LUPUS UZIVAM IMURAN,NECHCEM HO UZ UZIVAT,NEROBI MI DOBRE MAVAM PO NOM TEPLOTU
ZIMNICU A DOST MI VYPADAVAJU VLASY.DOKTORKA
MI POVEDALA,ZE TO NEMAM Z IMURANU.CHCEM SA
OPYTAT AKE SI MAM KUPIT VITAMINY ,ALEBO CO
MAM ROBIT,MAM BRAT AJ DALEJ IMURAN KED MI
NEPOMAHA.AKY MATE NAZOR NA LUPUS,VRAJ JE
TO VELMI VAZNA CHOROBA,DAKUJEM

RNG

protizapalove latky nemusia potlacat imunitu, len samotny zapal.
Odmorovanie tela(absorbcia, enzymaticke cistenie, chelacia) a mnohe potravinove doplnky na hojenie skod znacne pomahaju pri roznych autoimunnych, bez potreby potlacit celkovu imunitu.
A adresovanie tych roznych "spustacov" malo uz prve uspechy, kde dlhotrvajucou liecbou boreliozy a chlamidii zmizli mnohe autoimunne.

RNG

potlacenie imunity poskodi telesnu obranu.
Zapaly sa daju liecit protizapalovymi latkami, telo sa da odmorit a poskodenie sa da vyhojit doplnkami. A co sa tyka tych teorii, ze telo je hlupe a napada bez dovodu samo sebe, na to maju niektori lekari ini nazor a tvrdia, ze je tasm nieco predsa len, co telu v tuch zdanlivo zdravych bunkach vadi a pre to sa ich snazi znicit.
Pozri v mojet teme"autoimunne na rozne podozrievane nakazy a ich kombinacie so zamorenim.

Ivka 1

Pri autoimunitnych ochoreniach je potrebne dat imunitu do rovnovahy aby sa imunitny system ukludnil. Zle je,ak je imunita nizka ale aj ked je zvysena a potom imunitny system reaguje neadekvatne aj na male podnety a napada vlastne bunky/organy/.

juliusq

RNG Odbornici tvrdia ked ma niekto autoimunitne ochorenie lupus atd. ze nie je dobre posilnovat imunitu lebo este viac sa zblazni imunitny system v tele cloveka. Mohol by si mi povedat svoj nazor. V NURCH (Narodny Ustav reumatickych chorob) to zakazuju ZE TO MOZE AKTIVOVAT VZPLANUTIE CHOROBY.

Ivka 1

Serafinka odporucam uzivanie vcelieho pelu a aloe, podporis iminitu a obmedzis vypadavanie vlasov. Napis na mail ak budes potrebovat viac informacii.

RNG

tema uz bezala viackrat, pozri si "autoimunne" choroby a jednotlive, k nim prispievajuce(virusy, chlamidie, boreliozy, mykoplazmy)tiez odmorovanie tela.
Ako kazdemu odporucam brat aspon minimum, selen, zinok, jod, probiotika, vitamin C(3 gramy) vitamin E(400 IU), pripadne vitamin D-3(2000 az 5000 jednotiek).
Viaceri spomenuli ze na rozne autoimunne je dobre brat dlhodobo aloe vera, ja mam zas skusenost s extraktom z olivovych listov a Samentom(uncaria tometosa)
Aj collostrum vo vacsich davkach mnohym pomaha.