Dobrý dén..prosím vás nema niekto skusenosti s týmto alebo nevedel bý mi dať nejaku radu ? mne sa hrozne robia vyrážký vo vlasoch na hlave...a neviem čím to je...gelujem si hlavu asi každý den aj vosk používám na vlasý...a fakt netuším čím to je...zmývám si hlavu každý den...ked sa nagelujem viac krát tak aj viac krát za den možé to býť tým?vopred dakujém
Vyrážky na hlave vo vlasoch
Dobry den chcem sa opytat asi pred dvoma tizdnamy sa my vo vlasoch urobil niečo ako pupák tak som to vytlacil a mal som vtom hnis lenže my tam ostalo miesto kde my us nerastu vlasy guluočka chcem sa opytat co to može byt a co stym?dakujem
Zdravím. Ja mám podobný problém, robia sa mi na hlave také strašne boľavé podkožné vyrážky - odkedy som vyskúšal šampón od Syoss - už nikdy viac! Kúpil som si Alpecin, uvidím, či sa to zlepší. Ak nie, zájdem ku kožnej lekárke.
Ja mám vo vlasovej časti na hlave drobné bolavé vyrážky velmi svrbivé,už sa s tým trápim velmi dávno a pani doktorka kožná mi už písala aj mastičky,vodičky a šampon ale nič.Stratia sa ale sa aj krátko zas objavia na pokožke.Teraz neviem aký šampon mám používať,mala som z avonu,olivový z lekárne,ale nič mi nepomohlo.Ja sa len škrabem a zatial ani pani doktorka mi nepomohla.Ked niekto vie možno bylinky alebo niečo iné,prosím napíšte mi.Alebo mi chýbajú vitamíny.....dakujem
joseee, aku odbornu radu by si rad cital? Tu na fore sa mozes len dovtipit o aky zdravotny problem asi tak pisatelovi ide pokial to nevidis a nemas s tym vyslovene skusenosti.
Ak chces odbornu odpoved, zabehni za lekarom. Ak chces laicku odpoved, mozes citat nizsie prispevky i ked osobne si myslim, ze tu na fore su niekedy lepsie odpovede ako u lekara.
umiestni sem niekto aj odbornu radu ? lebo zatial to vyzera ako blog postazuj si, mozno to prejde :)
Aky brezovy sampon pouzivas? Ja som pouzivala zihlavovy a hlava ma nesmierne svrbila. Ak ti sampon peni a hlavne ak si casto umyvas vlasy, odmastujes pokozku hlavy a vlasy sa viac mastia.
Co sa tyka akne, to je aj vnutorny problem v tele. Lekar ti to nevyriesi, ten ti da akurat tak vodicky a maste na potieranie akne.
Citam vsetko mozne ale iba prazdne reci mne sa robia v hlave hrozne akne pouzivam iba brezovy sampon nic viac a neviem co ma stim urobit bol som aj u doktora ale nic nezistili tak som to zacal vytlacat a dezinfikujem mam tam az hluzy a nerastu tam vlasy a ties neviem co dalej ale samponom to isto nieje ...
Kozmetika obsahuje este stale velku vacsinu obsahu chemikalie, ktore su skodlive ptre telo, lebo ked sa dostanu cez kozu dovnutra, znamenajuv tele zamorenie.
Sampony odmastuju prirodzene mastnu a pruznu kozu, cim sa stane krehkou, praska a do prasklin sa nastahuju plesne/"huby" a rozne ine mikroby. Z toho vznikaju zapaly, hnisania, vypadavanie vlasov a podobne
Dnesny modny suchy stav pokozky je zdravotne zavadny, je to proti prirode. Priroda nam dala mazove pory aby mastili pokozku, co ju udrzuje vlacnou, celistvou proti prieniku vonkajsich mikrobov a vodotesnou. Sampony a mydla toto porusuju.
Ja som mala taky isty problem, nenormalne vyrazky na pokozke hlavy ktore som si samozrejme stale skariabala takze som tam mala chrasty a nenormalne to steklilo..isla som ku koznej a ta mi pvoedala ze mam HUBY na hlave..znie to smiesne ale.tak ako mozete chytit plesen na nohy tak aj na hlave , staci ak cez malu ranku otvorenu hoci aj na prste sa vam zaviedla ta huba, resp. plesen do krvneho obehu a vyrasi vam to na jemnej pokozke- tak mi to vysvetlila kozna, dala mi antibiotika ktore neviem ako sa volaju a masticku FUNGICIDIN..ktore som si musela mastit na pokozku hlavy,..a zabralo..aa samozrejme mi predpisala EUCERIN sampon...z lekarne, na ktory nedam dopustit..je drahy ale je velmi super.odvtedy nemam problem. :)
Normálne som sa tu aj zasmiala, že s toho že si umyvate hlavy máte vyrážky. preboha veď nežijeme v staroveku kde sampony robili vlasovej pokožke zle. dnešné zloženie samponov neskodi pokožke a dokonca ani ked si vlasy umyvate každý deň. Vlasy sa takisto spinia ako ruky a tvár a chcela by som vidieť niekoho kto si neumyje ruky a tvár dva tri dni. Vyrazka na hlave je to isté ako na tvári rukách nohách a podobne keďže aj vo vlasovej pokožke sú mazove a potne žľazy. Teda pokiaľ nejde o extra veľkosť alebo podobne :) A som vyucena kadernicka takže som sa o tom niečo učila :)