Ja naozaj nerozumiem takymto temam. Ved ak niekto chce dat akekolvek meno svojmu dietatu, tak ho da aj vtedy, ked mu napr. ja poviem, ze mne sa nepaci. No naozaj nechapem, co sa to tolko riesi. Ved sto ludi - sto chuti...
nerozumiem temam - paci sa vam meno...
no ja napr nerozumiem tejto teme je to cele o tom istom sa doma nudite tak xcete pokecat :)
hej hej ale ona aj dabuje :) ale niektore mena su naozaj vtipne..ktovie kto to vymyslal :)
Ja som raz videla v titulkách ku jednemu starému slovenskému seriálu priezvisko "Drbohlavová" .. takže podľa mňa,zlé meno nemôže byť,len zlé priezvisko
To je take pubertacke... Ja som vtedy mala taketo myslanie a riadne som sa hanbila za svoje meno. Teraz sa mi uz paci:)
kamaratkin sused ma priezvisko Mastihuba :D to je celkom funny meno :D
alebo mojej sesterky suseda sa vola Blanka Pretrhnuta..tak uznajte, ze aky rodic moze dat k takemu priezvisku aj take meno..? :D
Sandokan Kováč, Esmeralda Pihíková :D
aj tak veľa záleží na priezvisku. a to sem nikto nenapíše takže tieto témy sú naozaj absurdné. a čo sa týka rekacie okolia tak predsa ak dá niekto normálne bežné meno z nášho kalendára tak sa nad tým nikto nebude pozastavovať, ale ak si niekto vymyslí nejaké super exotické meno tak musí rátať s tým, že kde pôjde tam sa bude pozarať na čudné výrazy v tvárach.
hm mas pravdu, ze sto ludi sto chuti. ale tak ludia, co sem pisu ohladom mien, asi chcu len vediet nazor okolia na meno. ci to nebude zniet divne alebo co.