prosim vas o radu mám 165 cm a okolo 62 kg .. teda pohybuje sa to tak medzi 62-60 kg mam 14 rokov aku radu by ste mi dali aby som schudol a na kolko kilou by som mal schudnut ? dakujem vopred
chudnutie pomoc
dik.. ja som zacal etda tym ze menej jem .. a po 5 uz vobec . nepijem sladenu vodu .. nejem vobec nic sladke .. :) lebo ja som bol schopny zjest aj 2 baliki zasebou cukrikou . dufam ze to pomoze :)
to vsetko som robil kvoli holke ktora sa namna nakoniec vykaslala ..:P omrzel som ju vraj ..:P ale tak aspon ze som sa zmenil .. a ohladne toho kolko mas schudnut .. ak sa citis tlsty schudni na tolko aby si sa tak necitil .. ja som nehladel na svoju vahu ... ale na svoju psotavu ... ale tak je to len na tebe no ...
Co ti poviem ... ja som v 14ske mal asi 170 cma vazil som 81kg ? uz ma to jebalo tie speky ... holky vsetko .. proste tabu ... potom som sa zamiloval ..:P a povedal som si ze sa zmenim ... po 6stej som uz nejedol vobec ... 2x do dna maxx ... a chodil som cvicit ... hlavne take veci ako stacionarny a tak .. teraz uz aj posilujem ... a mam 15rokov 180cm a 72 kg ... fakt zavratne som schudol ... speky uz nemam vobec mam vysportovanu postavu .. nikdy by som nepovedal ze ja budem mat vysportovanu postavu ... ale vidis ... ked mas dobru motivaciu ide vsetko ...
ja toez meriam tak ako ty mozno aj menej mam 14 rokov a pred dvomi rokmi som mala 59 kg. Teraz ani neviem kolko mam ale schudla som tych 9 kg urcite. Pomohlo mi ze som si na ruku napisala STOP a vzdy ked som sla v skole do bufetu som uvidela ten napis na svojej ruke a nekupila som si balik cipsov ako pred tym jednoducho som uplne prestala jest sladke a zacala som behat. toto je najlepsi sposob podla mna ako schudnut nejest sladke a trocu sa hybat. dufam ze sa ti to podari :)
ešte máš čas chudnúť!!!teraz rastieš,nenič si zdravie.ja mám takú istú výšku a len 48 kg,čo by som dala zato keby som mala ja aspoň tých 55,cítim sa chudá,slabá a neviem pribrať,vidieť mi všetky kosti,a to mám 38 rokov!priateĺ 105kg.nehanbím sa za neho,práve naopak!keď ideme po meste ideme ako otec s dcérou hihi.Som hrdá na neho, už 40x daroval krv,Ja ani krv nemôžem darovať musím mať aspoň 50kg. vydrž ešte 3-4 roky potom uvidíš..nateraz sa neprejedaj,cvič.. Držím ti palce.