láska

tyhfle

moja sesternica nemala s nikym nic do 19 a nebola skareda, skor nebol nikto dost dobry jej, alebo nestretla toho praveho, potom sa cez internet zoznamila s chalanoms ktorym je uz 5 rokov a stale im to klape, takze normalka;)

elvie

ja som mala tento problem ku koncu 18tky.vravela som si ,ze ake to asi moze byt byt skutocne zamilovana.mala som svoju partiu priatelov.V tom case som sa dost casto zoznamovala z vela novymi ludmi bo som bola dost prelietava,ale spoznala som jedneho chalana, ktory sa mi zacal celkom pacit..ani som nevedela ako sa to stalo ,ale zamilovala so sa do neho a on do mna...uz sme spolu2 roky..obcas sa sice dost hadame,ale da sa to zvladnut...

rita

nehladaj lasku, ona si najde teba. mozno to vyznieva ako kliche ale je to fakt. ten pravy sa objavi akonahle ho prestanes hladat.

nemôžem povedať

kam sa ten život tak ponáhľa.Máte ho ešte pred sebou a už chcete ochutnávať jeho plody.Si v období,keď máš bezstarostný život,o všetko postarané,bývanie,teplo,jedlo a pripravovala sa na svoje miesto v živote.Namiesto toho,aby si sa svojou láskou po´dakovala rodičom a rozdávala ju vo svojom okolí hľadáš únik a To, príde časom samé.Budˇslnkom a rozdávaj teplé lúče okolo seba,pretože aké budeš rozsievať tak také budeš prijímať.Uč sa od rodičov láske, aby keď príde vo vhodnom čase vedela si ju poznať,chmatnúť za pačesy a nikdy ju nepustiť.Prajem Ti veľa šťastia so šťastím.

meri

mala som priatela sme sa už 4krat dali dokopy len teraz ja neviem či ma vobec mal rad,žiarlil robil mi sceny,a teraz sa mi neozýva ani mi nedviha mobil a tvrdi kamošovi že ma vela prace,vadi mu že pijem a zistil že každy den pijem odvtedy sa neozýva.teraz neviem či je koniec vztahu alebo ne.ale asi je konec ale nepovedal mi nič,on mi hovoril že ma lubi.poradte mi čo s tým.lubim ho.

alfa

tvoj hrdina na bielom koni je mozno uz za rohom...cakaj, vydrz-oplati sa :) ja som toho svojho stretla az v 20...a stalo to za to