nevladzem dalej....

Príspevok v téme: nevladzem dalej....
carrie

Zacnem asi tym ze som z bohatej rodiny.Moj otec je pravnik mama ma vlastnu firmu.Cely zivot ma vychovavala babka a vselijake pestunky.Ked som mala 18 mala som zakaz diskotek,vychadzok a inych veci co deti vlastne uz dospeli v mojom veku robili.Manzela mi vybrali rodicia.Mohli sme sa stretavat len kazdy piatok do 20tej vecer.Matka ma aj zamestnava ma ma pod kontrolou aj teraz.Riadi cely moj zivot.Aj ked som sa do svojho manzela velmi zaluábila skoncilo to rozvodom.Ostalo mi 5rocne dieta.Nasi ho zasypuju darcekmi no lasky od nich vela nedostava to iste s nim robi aj moj exmanzel.Neskor a to ako 25rocna som si nasla vaznu znamost,zalubili sme sa do seba.Je z chudobnej rodiny no ma obrovske srdce.Nasi ma takmer zabili ked som od neho otehotnela.Dnes uz zijeme spolu 3rok mame 2rocneho synceka vsetko klape no stale mi nedaju pokoj volne dychat,zit,riadit sa podla svojho.Mam super vyplatu on robi len casnika ale som rada ze aspon nieco nasiel.Nasi ho nenavidia.Velmi by sme sa chceli vziat,byt manzelmi,no ani to sa im nepaci.Podotykam mam 28rokov.Zijeme spolu uz 3 roky pod jednou strechou s nasimi dvoma detmi,ja som bola dojata ked ma poziadal toto leto o ruku no oni sa mi vyhrazaju ze ak bude svadba tak nam to nedaruju mna vyhodia z roboty zrejme preto lebo vedia ze zarabam 3krat viac a z jeho platu by sme nevysli.Aj tak sa za mna hanbia ze som sa rozviedla a spravila im tym zle meno.Dokonca som dostala prikaz predat svadobne saty ktore mi uz moj priatel kupil lebo ak nie tak ich roztrhaju.Co mam robit????

bibba

pokial budes u mami pracovat, vzdy sa bude starat. kedze ti nejde o peniaze, tak skus aj ty si najst inu pracu, mame vysvetli, ze to chces len vyskusat, alebo si myslis ze by sa s tebou pohadala a prestala stykat keby si chcela odist? si dospela a nema zmysel sa trapit skoro v triadsiatke kvoli rodicom, ak mas pocit ze sa ti snazia nasilu riadit tvoj zivot a ty to uz takto dalej nechces tak s tym konecne nieco sprav. a popripade sa uskromnite. mozno nebudes mat taky dobry plat ale ved aspon uvidis ci to nieco na vasom vztahu medzi tebou a nim zmeni. ved ak nie, tak je to len super... nemyslim si, ze treba odsudzovat niekoho zato ze je casnik. ked ma dobre srdce, ako hovoris... a ako vidim, dobre srdce mas aj ty, vies mu dat svoju lasku aj cez to vsetko ze si v kariere schopnejsia a si bohatsia, to by ine zeny nechceli. vela zien chce len peniaze. mas pravo byt stastna. ak si s nim stastna tak s nim ostan. ale urcite sama dobre vies, ze v zivote to tak chodi, ze zrazu z nicoho nic, proste niekedy aj po celych rokoch sa moze nieco zmenit a dvaja sa uplne odcudzia, a z velkej lasky ostane velke hovno. neni to tak? nikdy by si nepovedala ze to moze skoncit a vsetko ma pritom svoj koniec. takze zase davaj pozor aby si nestratila rodicov kvoli muzovi, o ktoreho mozes v buducnosti prist, urcite, ovela, ovela lahsie. este stale nevies ci vasa laska bude trvat vecne...

lenaBa

Stvoritel dal kazdemu slobodnu volu. Mate ju aj Vy. Vas zivot zijete len Vy. Mozno Ste trochu rozmaznana, nic v zlom, a este Ste nepoznali ziadne problemy z nedostatku? Vasi rodicia Vas zahrnali dostatkom po materialnej stranke...

Nevystudovali Ste vysoku skolu? Vacsinou sa to v bohatych rodinach stihne. Vas otec ju ma ...pravnik

Vas partner robi casnika? Osobne by som si casnika nikdy nevybrala. V tomto povolani je vela nastrah - alkohol, cigarety, kamosi z mokrej stvrte a aj smutne princezne...Nechapem, kt normalne dievca sedi v nejakom bare, ale aj take sa najdu...Byva vobec vecer doma? Zatial som nestretla ziadneho, kt. by od tohto sposobu obzivy neodisiel, ak ma zaujem zit pre svoju rodinu. Chysta sa aj Vas partner zmenit zamestnanie? Necudujem sa preto Vasm rodicom, bez urazky, ze sa im to dnes nezda.

Ak zarabate tak vela ako pisete,3x viac..tz.40-60.000v Sk? bolo by pre nejedneho pohodlneho muza jednoduchsie "umierat " laskou k Vam. Ste si ista, ze je s Vami koli laske a nie koli peniazom?

Ak Ste si ista jeho LASKOU, je Vasou povinnostou o nu bojovat! Vysvetlite rodicom, ze dospiet musite Vy aj Vas partner a to sa nestane, ak Vam Vasi rodicia nedovolia riesit svoje problemy, vychovat svoje deti s prostiredkami ktore mate k dispozicii bez ich pomoci.

Najjednoduchsie je preto uplne sa osamostatnit. Mate na to prostriedky? Ste ochotni sa s partnerom zadlzit a splacat uver zopar desiatok rokov? Mozno kym splatite uver, bude Vas dnesny partner davno fuc. Mam 4 kamaratky, kt sa rozviedli s partnermi , ked ich deti mali 7-9 rokov. Uvery teraz splacaju na polovicu, ale pre zenu s dietatom sa to splaca velmi tazko. Ak Vasi rodicia nebodaj zomru, vedeli by Ste sa sami s partnerom postarat o svoje vydaje?

Mam skor dojem, ze Ste velmi naivna a naletela Ste prijemnemu, ale lenivemu mladikovi. Nie je nic jednoduchsie, ako povedat: Milujem Ta. Aj 200x za den. Dolezite su skutky a sposob, ako sa riesia problemy. Ako sa on stavia ku Vasej svadbe? Co jeho rodicia? Vobec ich tu nespominate.

Osobne som nemala dobre skusenosti s chudobnejsim chlapcom. Nic proti chudobnym, ale ak niekto chce byt bohaty, musi vela na tom pracovat. Nepoznam jedneho znameho bohateho cloveka, kt. by tvrdo na tom nepracoval. Vidim to tak, ze lenivy a nevzdelani su chudobni. Nikoho mojim nazorom nechcem urazit, ale mam take skusenosti.

Opakujem, zvladli by Ste zit bez pomoci Vasich rodicov? Ostal by partner pri Vas aj pri materialnom nedostatku?

Uprimne si odpovedzte.

Keby Ste Vy bola na mieste Vasich rodicov, kt. asi dobre poznaju, ze zarobit peniaze nie je lahke, stale je viac chudobnych ako bohatych, nemala by Ste obavu o svoje dieta, kt. by sa zamilovalo do casnika? Ja ano. Nechcem svojim nazorom nikoho urazat, len zamestnanie casnika je podla mna priliz malo pre sucastny zivot.

Aky plan a ciel zivota ma Vas terajsi partner? Cim Vas presvedcil? Ako vychadzate s jeho rodicmi? Co jeho surodenci? Co na to Vasi a jeho stari rodicia?

Ak maju Vasi rodicia obavy zo svadby, spiste predmanzelsku zmluvu, aby sa osetril majetok Vasich rodicov. Ak Vas uprimne miluje a chce aj on o Vas bojovat, nebude mu robit problem, podpidat takyto dokument. Bude to dokaz, ze si Vas neberie pre peniaze. V pripade rozvodu, by si neodniesol z manzelstva nic viac, ako by don pocas trvania! manzelstva doniesol. Nech zaplati svojho pravnika, co takyto dokument vyhotovi. Nech presvedci Vasich rodicov o jeho uprimnych citoch k Vam! Este mu to nenapadlo? Ako vychadza s Vasimi rodicmi? Skryva sa za Vas? Alebo naopak, snazi sa ich ziskat?

Tu nejde len o Vasu lasku k nemu ale aj jeho ku Vam. Tiez Ste ju tu nespominali.

Napriek mojim pochybnostiam, z uprimneho srdca Vam zelam krasny zivot s Vasim dnesnym partnerom!!!

gágorík

neuraz sa, ale ak som to správne pochopila, ty pracuješ pre svoju mamu? Vieš, na to sú ti rodičia dobrí, aby ti dávali peniaze, tak sa potom nečuduj, že sa im nepáči, aký život vedieš za ich peniaze . Na tvojom mieste by som sa od nich úplne odtrhla, odsťahovala sa, našla si novú robotu a zakázala im stretávať sa s vnúčatami. A ak to nedokážeš, tak tu potom nenariekaj, že ti ničia život. Pretože TY si tá, ktorá im to dovoľuje.

fialocka_7

carrie, out má pravdu..........držím ti palce, nezožieraj sa už kvoli tým malým anjelikom :)

ja som tiež dačo podobné prežila so svokrou a švagrinou,bolo to ťažké a synček veľmi trpel,nestojí to zato.........

out

Moja, mas to tazke. Co poradit... Pravdepodobne si uz skusala niekolkokrat s rodicmi seriozne rozpravat ohladom toho, ze si dospela zena - matka a mas svoj vlastny rozum. A nepomohlo. Niektori ludia su uz raz taki a NIKDY sa nezmenia. Ja by som na tvojom mieste, keby som si to takto zosumarizovala od detstva ako ty - ze si vlastne nezila nikdy svoj zivot podla svojho srdca a rozumu, ja by som jednoducho s nimi prestala komunikovat. Viem, su to tvoji rodicia, ale nemaju pravo drzat taktovku nad tvojim zivotom! Vies, mala som nieco podobne so svokrou a uz dost dlho s nou nekomunikujem a ani sa s nou nestretavam, pretoze som kvoli nej skoncila na antidepresivach. Moja, ty tiez nemas daleko k tomuto... Nechcem ta strasit, ale tie stresy, ktore zazivas, si raz vyberu svoju dan. Zijes len raz a znacnu cast zivota si nemohla prezit tak ako si chcela. Nezmenis to? Pocuvaj srdce a zi pre svoju rodinu. Vyhrazkam never, tych som sa napocuvala aj ja dost... Zvladnes to. Drzim ti prsty.

mamacina

Neviem si ani len predstaviť, aké to musí byť ťažké, ale myslím si, že sa rodičom musíš vzoprieť. Nakoľko si to doposiaľ nikdy neurobila, vsádzajú na to, že nepôjdem proti nim. Myslím si však, že ak im ukážeš, že si stojíš za svojim rozhodnutím a vzoprieš sa rodičom, skôr či nesskôr to pochopia a nájdu si k tebe cestu späť. Určite ťa nebudú chcieť stratiť. Bude to chcieť čas, možno sa najskôr budú hnevať a tak, ale myslím, že časom sa to poddá. Hlavne, ak tvoj vzťah s terajším partnerom ti vydrží. Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie a je štastný, keď aj dieťa je štastné. Keď uvidia, že sa máte dobre, podporia vás.