Naturalne poradenstvo

tao

sareah a recco budte taky dobrí a kliknite na odkaz "tao" a napiste mi vase e-mailove adresy a ja vam napisem.Dakujem....

sareah

Tao.Znamená to že si vlastne terapeut? Možno že skutočne by si mi mohol skúsiť pomôct. Ale je pre mňa veľmi ťažké hovoriť o mojom probléme. Mám len otázočku. Myslíš si, že môže nastať v mozgu človeka určitý blok, ktorý už nemôžeš ovládať. To znamená hoc sa snažís určité veci už nedokážes robiť tak ako pred tým blokom?Niečo vo vnútri Ti to nedovolí, proste blokuje.

tao

Ahoj sareah,Naturalny smer alebo nauralna medicina alebo alternativna medicina alebo liecitelstvo.Su naturalne smery a vyuzivaju k rieseniu poroblemov odlisne metody ako klasicka medicina.Zalezi na tom cim sa terapeut zaobera.Z akej oblasti naturalneho smeru cerpa.

sareah

ahoj recco prepac ze reagujem ja,dufam ze Ti pomoze fakt ze nemas depky sam a nemusia byt spojene len so samotou. Ja nie som sama a mam tiez poslednou dobou dost silne depky a myslim ze taka dobra depka neprida ani zdravotnemu stavu.

recco

Tak mi,prosim ta,porad.Nie som na tom psychicky najlepsie,podlieham pesimistickym naladam,neviem sa im branit,je to sposobene aj mojou samotou.V poslednom case vsak mavam zavraty,ked idem von,som rozklepany,stracam rovnovahu,a preto sa snazim uz aj vyhybat tomu,aby som siel medzi ludi.Tiez mam bolesti v oblasti hrubeho creva a zvykne ma prehanat,neviem,ci to s tym moze suvisiet.Co mam s tym robit?

tao

Ahoj recco,co sa tyka problematiky ci uz psychickej alebo fyzickej je to jedno lebo z pohladu Naturalnej mediciny su tieto dva subjekty neodlucitelne az na pripady ked sa jedna o vrodene poruchy (genetika)....