Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NEPOCHOPIM TOMU :(

Príspevok v téme: NEPOCHOPIM TOMU :(
CRS

Ahojte,chcel by som sa vas spytat,co si vy otom myslite..mal som priatelku ktorej som sa velmi pacil,bol som dobry prenu i po povahovej stranke i po mileneckej a to najlepsi zo vsetkych co mala aspon ked mi tak hovorila a mal som snou taky problem,že jej prekážalo že je vyšia odomna o nejaké 2-3cm,pričom premna to bolo tašké pochopiť,a ona ma chcela koli tomu nehať neviem či to mohla byť len zámienka alebo to aj tak normalne býva že zeny nemaju radi nižších aj o pár cm a chalan može byť akykolvek dobrý,chcel som ešte povedať,že nikdy som snou ist ani do mesta nemohol ist proste nikde medzi ludí ktory ju poznali,lebo vždy ked som ju chytil za ruku vravela ,že sa blbo cíti,neviete mi to opísať prečo sa dokáže žena tak blbo cítiť?.že prečo su muži vysoký žiadanejši?.Ja si myslím,že ked je nejaký muž vysoký nemusí to znamenať že je lepší ochranca alebo milenec,tak ked mi vravela ,že týmto není tak neviem čím to može byť prečo ten blbý pocit? pritom sme boli skoro taký istý.A ju ten pocit strašne zožieral i napriek tomu že ma mala rada
:( ,jej to ani spávať nedavalo,naozaj nechápem prečo ten blbý pocit...neviete prečo ?

Zuzik23

Ahoj...Chapes, my zeny mame vsugerovane ze chlap ma byt vyssi ako zena. A tiez by som nizsieho nechcela. Samozrejme, ze je par vynimiek zien ktorym to nevadi. Ale myslim, ze vacsine by nizsi chlap vadil. Neviem, ti vysvetlit ten blby pocit...Ale osobne pre mna by to bol velmi hrozny pocit, by som mala pocit, ze aka som nemozna ze mam nizsieho, a tiez by som sa hambila s nim niekam chodit. Samozrejme, ze to je povrchnost. Ale proste, to ako chlap ma vsugerovane, ze on ma zenu chranit, tak zena ma vsugerovane ze chlap ma byt vyssi. A osobne by som si s nizsim ani nezacala. Tak pre buducnost hladaj babu, ktora je nizsia ako ty. Lebo kazdej by to mohlo ked uz nie na zaciatku, tak po case prekazat. A inak kolko mas cm?