hmm??? Ako to chutí?
Baby prehltate??
mno ja tiez viem ako chutim, moj mi to dal ochutnat.. lenze ja nejako nemam chut spravit ho a ochutnat to.. mozno by som sa hned ztikovala..xD
nie
ja prehltam ale nie vzdy...mam to radsej ked mi to da na prsia abo an brusko...je to prijemnejsie ako to zjest...:)raz ked som to prehlta mi z toho bolo 2 hodiny tak zle ze som enmohla ani nic zjest.-...:!
Micaa Ja ta chapem mna to tiež zaujimalo ako chutim tak som sa ochutnala a už viem ale tak to su chalani a ked už ako hovori alzbee možno aj ochutnal sa len sa ti stym neprizna
micaa moj sa tiez priznal ze ochutnal :) takze si myslim, ze skoro kazdy ochutnal, ale nie kazdy sa prizna. A to, ze to nechce od teba ochutnat ked to mas v ustach, tak v tom ho chapem.. Alebo ty by si chcela aby sa on "podelil" ked teba spravi?
A inak ano prehltam a da sa to.. :)
Monika co ja viem mna zaujima ako chutim tak preco ich nie?
Ja si myslim, ze nejeden chalan ochutnal svoje semeno, ale maloktory to prizna :-P moj sa mi priznal, ze raz to ochutnal:)) ale iba tak, ze si trosku na prst nabral :D
a co sa tyka toho prehltania, tak ja neprehltam...ani do ust si nedavam.
Ahoj micaa a prečo by on mal skušat svoje semeno?
len by ma zaujimalo preco to chalani nechcu ochutnat? Ja viem ako chutim, ale ked ho ponuknem, ze sa podelim s tym co mam v ustach, razne odmietne.
prehltam a mne to nevadi, neda sa povedat ze by to nejako super chutilo, ale nie je to zle... a dost dolezite je to co jedol v ten den.