Cvičenie ráno nalačno

Príspevok v téme: Cvičenie ráno nalačno
besna

Ahojte,

potrebovala by som poradit ci je dobre cvicit rano nalacno alebo je vhodnejsie sa naranajkovat (ovs.vlocky + ovocie) alebo len si dat ovocie.

Chapte ma, tri tyzdne vstavam rano o siestej a do siedmej makam na orbitreku ale mam total gulas v tom ci sa najest pred tym a ak ano tak co.

Niekde pisu ze najlepsie na lacno aby si telo tahalo zasoby z tukov, niekde zasa ze treba sacharidy aby malo telo energiu.

Samozrejme ze to robim preto ze chcem schudnut... tak fakt neviem... viete niektora poradit???

bara017

wau diky vsetkym:)
ojka inak to co si napisala to ma celkom logiku, tak ja od zajtra teda zacnem behavat a cvicit rano kym sa este da:-) uvidim co to spravi..

ojka

Úroveň metabolizmu sa zvyšuje práve pri cvičení a zvýšená zostane ďalších 12 hodín.Keď budeš cvičiť ráno,tvoje telo spáli počas dňa viac kalórií.Keď sa rozhodneš cvičiť večer,metabolizmus sa pri spánku spomalí,a tak stratíš 12 hodín rozbehnutého spaľujúceho metabolizmu. ;-)

ojka

ahoj, ak chceš rano cvičiť, tak je najvhodnejšie prave pred ranajkami, čiže pred tým ako sa naješ ;-)
ak chceš cvičit večer, tak ja najlepšie, ked cvičiš najneskôr 3 hodiny predtym ako ideš spať, a jesť by si mala najneskôr 2 hodiny pred tým ako ideš do postele ;-)