Cervene bodky po holeni..:/

Príspevok v téme: Cervene bodky po holeni..:/
kacingeska_8

Strasne ma stve ze zakazdym ked si holim nohy alebo ine casti tela..ehm..:) zostanu mi vzdy po ziletke cervene bodky..pocula som ze sa to moze robit ak je ziletka uz stara ale to nie je moj pripad.aj ked sa oholim s uplne novou ziletkou vysledok je rovnaky..vyrazky niekedy po case ustupia,niekedy ani nie..je to nepekne...po holeni pouziavm aj telove mlieko ale ani to nijako nepomaaha..mate daku radu??..:)

Dakujem...

kacingeska_8

Dakujem vam moc vsetkym:)..moc ste mi pomohli:)teraz ani nvm ktoreee mam skor vyskusat ale vacsina pisala o tyx geloch tak asi to:)..dakujem moc naozaj.:)

AdamKrt

Pouzival som aj gely, ale radsej som sa vratil k pene. Na tom az tak nezalezi. Ale dobre je mat antisepticku penu, ktora zaroven dezinfikuje.

karioll

hlavne treba pouzit gel na holenie,aby sa chlpky postavili,najprv holit po srsti,potom proti srsti,ostra ziletka a voda po holeni,alebo balzam po holeni,napr.nivea na dezinfekciu,a potom nejake telove mlieko si mozes dat ale nemusis

AdamKrt

Skus si pozriet balzam po holeni, vola sa ADAM.

Pre holenim treba umyt dobre a zvlhcit pokozku. Pouzivat jednorazove holiace strojceky, ale pozor - najlepsie take, ktore maju krytku, ktora nepada. Pretoze inak sa na to nalepuje spina a zatiahnes si infekciu. Ked sa ides holit, nanes este ten balzam na ziletku, nech sa najprv dezinfikuje. Pouzivaj antispekticke peny na holenie.

Celkom sa mi osvedcil. Mne sa celkom osvedcil balzam po holeni ADAM. Pekne regeneruje, zvlacnuje. Stipka len mierne. Skusil som aj ine, drahsie, ale to ani nestipali ani trosicku a ucinok dezinfekcny mizerny.

anjelik9

tak to po holeni od nivea nejak nic moc ja skorej ked si oholim nohy tak sa natriem od dermacol hydratačnym mliekom bo ked sa nenatriem tak ma šteklia nohy =)a ked si spraviš píling abo sa pomasiruješ rukavicou daš penu a dobru žiletku potom nakremuješ tak by to malo byť fajn ja červne bodky po holení nemavam až ked mi začnu chlpky vyrastat

mathushiiQ

noo thakze nehol si nohy na sucho hlawne .drazdi to pokozku ..a potom este mozes pouzit balzam po holeni...hlawne ziadne telowe mlieko

claudica

Mne pomohol dámsky gél po holení Nivea. Mala som tieto isté problémy a týmto sa to vyriešilo. Držím palce.