Možno trochu blba otazka ale ja som z maleho mesta asi 30 km od BA a chcela by som sa presťahovať do BA, nikoho tam sice nemam a ani tam skoro nepoznam kde čo je možno par obchodov a nemocníc, urady ani nie bola by som tam sama niekde v podnajme ale velmi ma to tam laka to prostredie, veľa ludi, lepšie možnosti zamestnania...
Dali by ste sa na to na mojom mieste?
Ake je to byvať v Bratislave?
co je male, to je pekne:P
no ja som zila predtym dlhe roky v zahranici a nemozem si pomoct, tato Bratislava mi pripada taka mala, taka fadna a vobec to neni ako velkomesto, alebo HLAVNE MESTO! :D
ahoj,
ja tu byvam tiez od narodenia a hned by som menila, kebyze mozem. pre cloveka z ineho, mensieho mesta moze byt BA vyzvou, velkym mestom, ale v skutocnosti je to len dedina so 4 ulicami;-)
centrum je velmi male, aj ked niektore zakutia su tu zasa velmi fajn, ale ak to mam zhodnotit, po tolkych rokoch uz nie je kam chodit napr. na prechadzku..
ja tu byvam odmala, ano je pravda, ze je to tu drahsie, ale ked clovek chce, najde si obchodiky, alebo obdobie, ked je to uplne v pohode.. nevedela by som byvat niekde inde, clovek sa tu nenudi, stale je kam ist. a ked ta to laka, tak vyskusaj a uvidis, ked to nebude pre teba dobre, tak sa vratis :)
bratislava je super, mas tu celu infrastrukturu, krasne centrum mesta, stale nejake akcie (nemyslim diskoteky, ale napr. "kulturne leto", operu, muzea, divadla, tcom plaz)..kvalitne skolky, skoly,VS, velke nakupovacie centra, rozky tu zozenies aj po 20:00 :)...
mne sa tu paci a nemenila by som, ale je to tu drahsie, takze aj to musis zvazit
nikdy.......momentalne tu zijem lebo musim, cakam az hudem moct vypadnut