neskuseny partner

Príspevok v téme: neskuseny partner
dnes

Ahojte,
potrebovala by som poradit.Mam priatela sme spolu dost kratko mozno 3 mesiace, a mne sa vobec nepaci ako sa bozkava....neviem sa k nemu pridat a neviem ako mu to mam povedat...prednim som sa bozkavala uz s vela chalanmi a setci sa bozkavali dost podobne ale s nim je to uplne ine a nie take dobre....uz som sa aj snazila nieco naznacit ale bojim sa ze ho tym uplne odradim, lebo si myslim ze je aj dost neskuseny a je velmi nesmely....obaja mame uz vyse 20 rokov, no takze neviem ako mu to mam povedat....Muzske pohlavie ako nato? Aby sa neurazil, nenalakal alebo ja neviem co? Dakujem za rady aj zeny ak s tym mate podobne skusenosti....

dnes

no bude to dost tazke.... lebo ja mam pocit ze on je z tych co sa boji nieco spravit aby to nepokazil..... a ja som na tom tiez tak aj ked som trochu aktivnejsia.... ale sex sme spolu nemali a to bude asi dalsi problem....lebo pokial fakt este nemal babu ako si ja teda myslim tak to bude sranda s nami dvoma, lebo doteraz som nemala moc chalanov a ak tak boli vzdy skuseni a vedeli co a ako....len skoda ze to nikdy neskoncilo aj mojim orgazmom, ale to je asi tym ze sa neviem uplne uvolnit... :-(
No budeme sa musiet jednoznacne porozpravat.....

janekMY33

ak nechces aby ta opustil nic mu nehovor.Ale nie robim si srandu jasne ze mu to povedz a ked budes aj sexovat tak mu musis tiez povedat ako to ma robit lebo ak mu nepovies bude to robit zle a potom sa budes stazovat

nic tazkeho

ja ti poradim z vlasnej skusenosti tiez som mal priatelku a nevedel som sa bozkavat ale naucil som sa nebolo to uplne superne ako z inou ale da sa to naucit staci ked sa budete viac bozkavat a nehovor mu nieco proste si z toho robte srandu a skusajte inak a uvidis ze to pojde sak to neni nic zlozite su to iba dotiky jazyka a pier no a vecinou ako mne robil problem sliny ale castejsie som prehltaval a bolo to ok

niekto

kajka01 mne to pripada povrchne ked niekoho nechas lebo sa nebozkava tak ako sa ti to paci alebo to nevie

dnes poradim ti jedno otvoreny rozhovor idealne by bolo kebyze sa celu dobu rozpravate uplne ovsetkom
skus mu povedat ako to citis pripadne mu povec ze by si to chcela skusit inak

kajka01

no ak ti nesedi bozkavanie radsej to zabal...tiez mam podobne skusenosti niektory chalani to proste"nevedia" resp.tebe nevyhovuje jeho styl...ja som mala dva take pripady ahned ako som zistila te to v tomto smere nefunguje ukoncila som...ale to nebolo po troch mesiacoch lebo taku dobu by som nevydrzala..