poradite mi?...vyspala som sa s chalannom bez ochrany .bolo to pre mna po prvy krat .. trvalo to len minutu maximalne ale tak sa spravil a povedal ze nie do mna tak dufam ..no ale potom zas bez ochrany ale to sa nespravil tak ...ja nveme, dufam ze nemozem byt tehotna?...diky za odpoved(
Dufam, ze nemozem byt tehotna?
ak by si mala nejaky problem, alebo potrebovala poradit, kludne sa ozvi. cauko
fajn som rad ze je vsetko ako ma byt, v pohode si uzivaj sex s priatelom, ak mozem poradit radsej nech ale pouziva nejake obdobie kondom,
no a robila som si est e jedne pre istotu raano..kedy je koncentracia hcg najvysia a vysiel ctiez negativne cize by som uz nebmala byt..no som rada velmi lebo ...ufftazke to bolo :)))))
dnes som bola v lekarni a kupials oom si test.. nech teda viem na com som...myslela som ze to bude riadne trapne ale pohode ..ani neviem ako a som to povedala heh :DD ..a vysiel negativne super.)) este si jeden neskor skusim pre uplnu istoutu spravit..ale som tzaka rada ze koniec..lebo som sa velmi bala no... mam predsa este malo rokov a od teraz uz budem taka opatranaa ze koniec :D ved to mi naozaj za to trapenie nestojii :)) papa...
pocas tehotenstva nedochdza k menstruacii, skor vynimocne. k oplodneniu vajicka moze dojst len v obdobi ovulacie co byva priblizne uprostred 28 dnoveho cyklu od poslednej menstruacie. ak nedojde k oplodneniu v tomto obdobi, neoplodnene vajicko sa na konci 28 dnoveho cyklu odlupi zo sliznice vajickovodu a dochadza ku krvacaniu a to si prave dostala takze tehotna nie si ale test si kludne mozes spravit. takze svoje plodne dni budes mat priblizne o 14 dni od zaciatku menzesu plus minus dva-tri dni vtedy si najviac davaj pozor na nechraneny sex s priatelom.to ale plati ak mas pravidelny menzes. ak mas ale nepravidelny aj tak by som ti odporucil poradit sa s lekarom
fuuu super :) ale tak kramy mozem mat aj ked som tehotna som pocula ze do 4 emsiaca az mozu chodit vies tak idem si radsej kupit test aj ked sa trochu bojiim a tak....drzm mi palceeeeeeee.)) dam ti vediet ako to doúadlo:)
ak si dostala tak nie si tehotna.
ahoj ..no vies co dostala som kramy pred par dnami -...ale u toho gyn..som potom nebola lebo uz som cakala s frajerom v cakarni ale nam povedali ze sa musim objednat tak sme sli domov uz..ale pojdem tam dakedy.. a priatel ma stale uistuje ze sa ozaj nemam coho bat ale tak neviem...asi si spravim test. a uvidiim....ale myslim ze sanca sa zmensima lkedze som kramy uz dostala nie??
ahoj lenka. je vsetko ok?
diky....bola som s priatelom neska vonku a pojde tam so mnou cize aspon nepojdem sama ...a dufam ze to dopadne dobre..drz palce teda...papa zatial...(