Dufam, ze nemozem byt tehotna?

danydevito

fajn som rad ze je vsetko ako ma byt, v pohode si uzivaj sex s priatelom, ak mozem poradit radsej nech ale pouziva nejake obdobie kondom,

lenka)))

no a robila som si est e jedne pre istotu raano..kedy je koncentracia hcg najvysia a vysiel ctiez negativne cize by som uz nebmala byt..no som rada velmi lebo ...ufftazke to bolo :)))))

lenka )))

dnes som bola v lekarni a kupials oom si test.. nech teda viem na com som...myslela som ze to bude riadne trapne ale pohode ..ani neviem ako a som to povedala heh :DD ..a vysiel negativne super.)) este si jeden neskor skusim pre uplnu istoutu spravit..ale som tzaka rada ze koniec..lebo som sa velmi bala no... mam predsa este malo rokov a od teraz uz budem taka opatranaa ze koniec :D ved to mi naozaj za to trapenie nestojii :)) papa...

danydevito

pocas tehotenstva nedochdza k menstruacii, skor vynimocne. k oplodneniu vajicka moze dojst len v obdobi ovulacie co byva priblizne uprostred 28 dnoveho cyklu od poslednej menstruacie. ak nedojde k oplodneniu v tomto obdobi, neoplodnene vajicko sa na konci 28 dnoveho cyklu odlupi zo sliznice vajickovodu a dochadza ku krvacaniu a to si prave dostala takze tehotna nie si ale test si kludne mozes spravit. takze svoje plodne dni budes mat priblizne o 14 dni od zaciatku menzesu plus minus dva-tri dni vtedy si najviac davaj pozor na nechraneny sex s priatelom.to ale plati ak mas pravidelny menzes. ak mas ale nepravidelny aj tak by som ti odporucil poradit sa s lekarom

lenka))

fuuu super :) ale tak kramy mozem mat aj ked som tehotna som pocula ze do 4 emsiaca az mozu chodit vies tak idem si radsej kupit test aj ked sa trochu bojiim a tak....drzm mi palceeeeeeee.)) dam ti vediet ako to doúadlo:)

lenka ))

ahoj ..no vies co dostala som kramy pred par dnami -...ale u toho gyn..som potom nebola lebo uz som cakala s frajerom v cakarni ale nam povedali ze sa musim objednat tak sme sli domov uz..ale pojdem tam dakedy.. a priatel ma stale uistuje ze sa ozaj nemam coho bat ale tak neviem...asi si spravim test. a uvidiim....ale myslim ze sanca sa zmensima lkedze som kramy uz dostala nie??

lenka)))

diky....bola som s priatelom neska vonku a pojde tam so mnou cize aspon nepojdem sama ...a dufam ze to dopadne dobre..drz palce teda...papa zatial...(