ahoj ludia prepacte za blbu otazku ale neda mi tu nenapisat ...mal som sex s priatelkou a pri sexe sa nam roztrhol kondom ale hned som si to vsimol bola to mozno sekunda....nespravil som sa a ona mala neplodne dni ....a bez gumy som v nej bol asi 5 sekund je mozne zeby s toho nieco bolo?
je mozne ze je tehotna?
mato xxx - si fakt divný... Veď uvažuj zo semena sa otehotnie a keď si ju nenapustil tak potom čo tu riešiš? ,,Načo máš hlavu na okuláre?,, Lol IQ 19-ročného
co tu riesis ?pises ze si sa nespravil a mala neplodne di zobud sa !
mam 19 ... a moja caja nechce antiku a gynekologa nechce ani vidiet hanbi sa ...:( a nedaroval som jej urcite som sa nespravil ...
...a to cervene vino..blbost...
mato xxx
na tvoj vek divna otazka...preco to neriesit anikncepciou? naco sa stresovat? keby sa priatelka poradila s gynekologom, urcite by jej poradil a predpisal vhodnu ochranu..Ps. ak si jej nedaroval tvoje dary, nieje coho sa obavat
mato xxx - kolko mas rokov?
hlavne nestresuj... a davaj si pozor na to co s kondomom.. a maj priporavenu aj tabletku po..
ale aj tak mam strach :(( a neviem co by sa stalo s nasim vztahom :((
ak si si naozaj isty ze si sa nespravil potom nemoze byt tehotna aspon nie s tebou a pri sulozi ktoru popisujes
nie je tehotna