Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapi a ich "na jedno pivo a ..."

Príspevok v téme: Chlapi a ich "na jedno pivo a ..."
nikinka

Zaujimalo by ma, co vo vas evokuje tento vyraz, ked vam vas chlap vecer o osmej oznami, ze ide von s kamaratmi na jedno pivo a este o polnoci ho doma cakate...S priatelom zaciname spolu zit a planujeme spolocnu buducnost. Parkrat sa stalo, ze planoval byt vonku kratko, ale potom sa to zvrtlo a jedno pivo pil bud dost dlho, alebo si dal dalsie... Chodievame ako partia spolu von casto a tuto situaciu poznam aj z vlastnej skusenosti, ked som sama ostala dlhsie ako som planovala. A ked sa mu to aj stane, ucim si ho, aby ma o tom, ze ostane dlhsie aspon informoval. No bojim sa toho, ze ked uz budeme spolu a budeme mat rodinu, budem reagovat inak a bude mi takato situacia vadit. Preto sa pytam, ako je to u vas doma a ako to riesite?

modra

Podla mna je to zakladna slusnost voci spoluzijucemu (rodic, partner, dieta, ktokolvek) aby si mu pri zmenach planov aspon zavolal, ze sa zdrzis. NIE??
Co sa tyka toho dalsieho-mne tiez byvalo otupno doma, ked som bola na MD a muz sa isiel zabavit von. nerobil to casto, skor malokedy, ale viete ako to je, sama doma s dietatkom cely den a on ma "opusti" este aj vecer. Ale pocas rokov som sa naucila, ze nik by nemal byt gulou na nohe svojho partnera. Aj my zienky, hoci sme najma pocas materskej trochu citlivejsie na vztah a na samotu, by sme mali tomu svojmu obcas dopriat, vo vlastnom zaujme. Nik nie je ostrov, kazdy je sucastou pevniny. To sice bolo o inom ale hodi sa to aj teraz :) Cize ked tvoj drahy CHCE ist von, tak chce. Ak ostane doma z povinnosti, to sice moze a vacsina lubiacich muzov to aj urobi, ale je to z povinnosti. Toto chces? :(
Pochopis to, az budu deti starsie a sama si budes vyrazat von s kamoskami, alebo budes mat konecne cas na nejaku zalubu, ktora ti zaberie tych vecerov v tyzdni mozno viac.
Myslim, ze len ten je spokojny vo vztahu, kto dokaze byt spokojny aj sam. K stastiu nepotrebujes druheho. Je v tebe.

nikinka

Ja to zatial chapem, lebo ako hovorim, aj sama som sa neraz dala ukecat a ostala som vonku dlhsie ako som planovala. Lenze on nezavola hned potom, ako prve dopije a ide si objednat dalsie. Jasne, ze sa ozve, az dajme tomu o tej jedenastej, ked ja uz ho cakam a neviem co s nim je, alebo mu preto sama zavolam. Neviem, ci sa mi podari ho naucit, ze ked aj ostane, aspon sa mi automaticky sam ozve a ja budem pokojnejsia. Nehnevam sa, ze nedodrzal az tak slub, sama nie som prilis presna a casto meskavam, ale ide o to, ze mam hlavne strach ci je v poriadku, a preto som nervozna a bojim sa.

zabicka1611

tak toto moc dobre poznam..."jedno pivko" alebo "len hodinku vonku"....zvykla som si na to..parkrat kvoli tomu zvysim hlas (alebo mu poviem ze pojdem von a ostanem tak dlho ako bol on!!)vtedy vie že to svoje chodenie musi obmedzit (a v ziadnom pripade nedopusti aby som niekam sla sama :D )...tiež som zvedava ako to bude teraz ked spolu čakame miminko...no ja dufam, že sa to nezmeni...vieš ono chlapi potrebuju vypadnut...niekedy akoby citili ze ich obmedzujeme a v podstate maju aj pravdu..chceme aby sa chovali podla nasich predstav ale to nejde...je lepsie niekedy ho pustit nech si ide...aj ked mam potom nervy, beriem to tak ze jeden den sa vyblazni a potom ho budem mat zas len pre seba!! :) a ak Ťa lubi tak mu určite dojde že to nočne chodenie s chalanmi von nie je až take dôležite ako stravene chvile s milovanou osobou!! chlapom to len trochu dlhsie trva kym to pochopia :DD