na 99% mi hrozi opakovanie druheho rocnika. mam velke obavy z toho pretoze uz nic nebude take ako predtym. po prve zbytocne stratim rocnik a neviem co budem cely rok robit, ale to druhe a najhlavnejsie je ze pridem o fakt par dobrych ludi. studujem asi 200km od mojho rodneho bydliska a kedze opakovat budem len tie predmety ktore nemam - asi budem chodit len raz do tyzdna na ne. cize nase vztahy akoby prachom zapadnu. su to ludia z mojej skupiny a velmi ma mrzi ze nemozeme studovat uz dalej spolu.. vobec si to neviem predstaavit ake to bude, ze stratim svojho partaka v labaku..ako ste to vy vyriesili?
bojim sa opakovania rocnika
zeddicus
neopakuješ 3 roky čosi... skúšky sa ti uznajú takže ak na ďalší rok budeš opakovať iba tie skúšky ktoré nespravíš takže zapni aby si to vytiahol čo najlepšie... po dohode s vyučujúcim existujú aj čierne opravné termíny skúšaj... rátaj s tým, že ten ďalší rok sa ti bude rátať ako nadštandardná dĺžka štúdia a budeš si to musieť platiť... držím palčeky...
Využi to jedno percento, makaj den-noc a možno to ešte dáš, dá sa to....
A ked to nevyjde až potom rieš iné alternatívy...
ty mas ale problem, ak su to dobry kamarati tak budete udrzovat kontakt nadalej..ja mam vacsi problem ja uz letiiim
nie je to pravda. mate kreditovy system? ak ano a neurobil by si skusku s dostatocnym poctom kreditov cize by mala tolko kreditov aby sa dala preniest do dalsieho rocnika tak ides normalne dalej ale ak neurobis skusku s vacsim poctom kreditov ktore uz nemozes prenasat, tak opakujes jeden rocnik..nie tri!!
Som tretiak, a kamarát mi povedal, že vraj keby som čo i len jednu skúšku neurobil, opakujem všetky tri roky.. je to pravda? nie je možné opakovať iba jediný rok? dakujem za odpovede..
je to vlastne prakticke využitie matematickych metód a programovania v roznych oblastiach techniky alebo hospodárstva -
je to super odbor, len matika je hrozne narocna
ale da sa to zvladnut
fuuha to co je?
Matematicko-pocitacove modelovanie na STU v Bratislave
vies niekomu sa to podari, niekto ma money, niekto iny sposob..hadam ti nemusim povedat ako to funguje na vysokych skolach..len tak pre zaujimavost co studujes?
a ti co postupili do dalsieho rocnika to ako stihali?