Skinoren krém

BezProblemu

Dostal som skinoren od kožnej cca v 17tich ked som mal pleť na tvári v dosť zlom stave (akne) a to som poskušal viac pripravkov predtym a nič. Čuduj sa svete ono to zabralo použival som to v kombinacii s roztokom rsb na čistenie pleti(vysušovanie) od kožnej , dosť to štipalo to je pravda ako tu už niekto pisal ale oplatilo sa vydržať. Nevymizlo to uplne ale keby mam popisať zlepšenie v percentach tak o 80% až 90% takže vďakabohu zato, aj keď samozrejme na každeho môže platiť niečo iné :)

ATIDE/ESMERA

Mne dal raz lekár skinoren, keď som mala hlboká zýpal kože, skrátka smaý hnis, chrasty a tak...a štípalo potom ako divé :D ale to muselo asi byť, do roka s ami pleť upravila, ale šla som aj k leičiteľovi a pila čaje, takže mi to skôr pomohlo než ten skinoren, hoci on by bol určite zabral aj ebz liečiteľa, len by to dlhšie trvalo

simka111

skinoren je jediný krem ktorý mi pomáha... keby som ho nepoužívala tak neviem.... dobre sú aj napr. Bioderma ale pomahaju len určitú dobu..

bodocka

no ano solarko tiez riesi nejake tie problemy s pletou.. a slnko tiez zmierni to akne... a co sa tyka toho skynorenu tiez so si ho moc nedavala, lebo som citila, ze svrbi pokozka..radsej menej...

"odbornik"

alebo tak skus solarium to tiez pomaha na vyrazky a fakt!! no tak ja nehovorim ze aby pocuvala na mna, ale mne to pomohlo, inym si to neviem vysvetlit preco sa to zlepsilo:)

lenuliatko

ja som skinoren tiez pouzivala ale nic moc.tvar ma svrbela.
v ziadnom pripade neber do uvahy "odbornikove"rady!!!!!!!!
na plet s akne sa slnko vobec neodporuca.koza este viac tak hrubne supe sa a nic to nevyriesi.mozno niektore vyrazky vysusi ale urcite nevylieci!!ja som jednoznacne sa biolampu.mne pomohla a nepouzivala som absolutne ziadne speci kremy.ani jeden jediny.plet mam hladku ako moja 9 mesacna dcera.

"odbornik"

cavte baby, pouzival som ten krem a voobec nic to nepomohlo, este hadam a to aj zhorsilo, uplne suchu som mal tvar, a cim viac som pouzival taketo kktinky tym to bolo horsie, ak vam mozem poradit, tak nepouzivajte vobec nic! len cistou vodou si umyvajte tvar a nic ine si nedavajte, a sadnite si von na slnko chodte sa opalovat to tiez velmi pomaha, nechajte sa tak silno opalit bez opal. kremu, vtedy to vypali vsetky vyrazky, aspon u mna to asi funguje