Ahojte, chcela by som vyskusat solarko.... Este som nebola, tak sa chcem spytat...mam sa niecim natierat ked idem do solaria? Ake mate skusenosti zo solariom? Dakujem za kazdu odpoved.
Solarko
awojte cela by som sa opytat aky welky wplyw na solaris na znamienka moze mi niekto poradit???mala by som ist najprw ku koznemu doktorowi???dakujem
www.zdravie.sk
sem pozri
Ja som sa do solarka nenatierala chodila som asi pol roka a potom som dostala silny exem, ked mi ho liecili, tak sa do toho priplietlo tazke akne, takze ja uz by som do solarka nikdy nesla.
Takze baby nebudte hlupe ako ja a hlavne ochranujte pokozku nejakymi kremami, aby ste nedopadli ako ja.
Pri opalovani v solariu koza starne 2X rychlejsie.To ma odradilo.Ked budem mat 40 nechcem vyzerat ako vysusena zvraskavena susienka...ale ak chces..su na to specialne kremy a prve opalovania by nemali trvat dlhsie ako 5 min.Po opaleni sa nemas asi 3 hod sprchovat atd...
Čo máte namysli pod kožnými ochorniami? napr aj atopický ekzém?
UV ziarenie ma aj solarium....solarium ma len UVA a slnko UVA a UVB....solarium skodi viac, lebo to ziarenie prechadza hlboko do pokozky, kdezto slnecne ziarenie, len na povrch ...to hovorila jedna odbornicka v jednom programe
solarko skody vtedy ak su stare trubice ale inac slnko skodi viac ved uv ziarenie ma slnko nie solarko.a netreba sa nicim natierat do solarko skor potom sa natret ved potom je dost vysusena pokozka.
ono to je diskutabilne, niekto tvrdi ze slnko je skodlivejsie niekto zas opak... solarko je dobre dokedy to s nim neprehanas... ja tiez chodim do solarka a je to dobre aj na kozne onemocnenie ako sa tu uz pisalo... TO neecy najlepsie je sa povypytovat priamo v solarku kde chces chodit...
a naco do solarka ked existuju mlieka so samoopalovacim ucinkom??? navyse solarko poskodzuje bunky a starne koza, az budete mat 40 budete vyzerat jak vyschnute korytnacky