Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Solarko

sandra223

na slnku som sa neopalovala 3 roky...pamatam si, ze ma zvyklo, ale najskor tak do cervena, potom o zhnedlo...a tie kremy su potrebne? kamoska mi vravela, ze ten co jej tam predali dost smrdel a nevidela v nom nejaky zazrak.

sandra223

babyyyy, pisete,ze ste albinky, tak mi prosim vas poradte: vlasy cierne, cisty eben, oci zeleno-hnede, plet ako sneh. vazne som ako vapno a uz ma to nebavi. mam vobec nejaku sancu? opali ma v solarku? sak niekde musi byt ten pigment:D
a v akych cenovych relaciach sa pohybuje kvalitny krem do solarka? aspon priblizne.

suns

co na silvestra mas akciu? :)
nabuduce chod znova na 6, potom na 7, 8, az 10 .. viac nie.. skus si kupit ten krem do solarka ak chces a oplati sa ti to:)

laurikaa

Ahojte dnes som bola 1.krát v solárku:) Bolo tam tam teplučko:D NO ale proste za 12 dni potrebujem byť ako tak hnedá, dnes som bola na 6 minút, prestávka má byť 1 deŇ? Koľko minút si mám dať nabudúce? Myslím že stíham ísť tak 5- krát. Stihne ma za ten čas opáliť? Musím použiť kozmetiku do soláarka aj keď idem len pár krát? Poprípade ak by to nevyšlo viete o nejakom naozaj dobrom samoopaľováku korý nefarbí a nerobí škvrny? Poraďte prosím

mia

AHojte kočky , ja som bola kedy solarkova kralovna :_)) potom som si dalapauzu na par rokov teraz som zacala znova v zime po par minutkach kvoli farbe, pekne ma opaluje lebo som si kupila kvalitny krem do solarka, predtym ked som uz chodila posledne mesiace do solarka este davnejsie tak uz ma vobec neopalovalo , som pouzivala nejaky lacny kremik do solarka, tak neviem , len pisem moju skusenost, zalezi aj od kvalitneho solarka, to obi tiez vela, ja radsej idem to turba na par minutiek ako do starych na 10 az 15 minut...no som sa rozpisala.. :)

suns

ja som tiez pocula neskutocne vela plusov a minusov o opalovani v solariu, a stale vaham.. som blond albinka, a vzdy na slnku scerveniem, trosku zhnednem a zase som biela.. v solariu som bola pred letom asi 3x po 5 minut.. a cez leto som trosku zhnedla, no len trosku... rozmyslam na zimu ist par krat prehriat telo... stale vsak vaham, ci to nie je PRILIS skodlive...

bababa

baby, chcem sa opytat, ake vitaminy (prip. ine doplnky vyzivy) napomahaju ku krajsie opalenejsej zdravej pokozke? viem, ze betakaroten je dobry...co este?

lauri

lilly...ahoj, chcela by som sa spytat na tvoj nazor...mam tmavo hnede, takmer cierne vlasy, hnedo-zelene oci a svetlu plet...vyzeram ako snehulienka...ked som bola mala vraj ma normalne opalilo...teraz nic..kamoska mi vravela, ze clovek prichadza o pigment ked sa neopaluje...je to tak? a aky je tvoj nazor...mala by som vyskusat solarko? vies, ci to nie je v mojom pripade zbytocne, nechcem skodit svojej pleti ( inak je bezproblemova, len bielunka)

lilly

Ahoj,ja som pracovala v solariu, môzem ti teda poradiť, je vždy oveľa lepsie, ked sa natries specialnym kremom na opalovanie v solariu pred opalovanim, po opalovani to uz nie je take nutne. Kremy su rozne, podla vone, proti starnutiu pokozky, na zvlhcenie pokozky -najma na suchu pokozku, su aj stiplave kremy . ja neodporucam. Najlepsie kremy su tie s bronzerom, cize malo by ta opalit krajsie, skor, a viac dohneda.Najcastejsie sa mozes opalovat kazdy druhy den, prvykrat chod na napr. na 5 minut, to tiez zavisi od toho, ake silne su trubice, ale na to sa opytaj priamo v solariu, kdy boli trubice menene. ak ti povedia ze pred polrokom, tak chod inde. Pri opalovani maj zatvorene oci, mozes pouzit aj okuliare, ktore by mali vysiet v kazdom solarku, no nie su take nutne. Po opalovani je dobre plet osviezit pletovou vodou. No je toho vela, ak este nieco tak sa konkretne opytaj.