ORIFLAME maniačky :)

Emma89

ja som s Oriflame spokojná :) i keď mne nejak žiadna kozmetika nevadí, z ničoho sa nevyhádžem. Napríklad aj s kabelkou odtiaľ som spokojná čiže nie len kozmetiku mám od nich rada... aj teraz som tu našla nové produkty www.kimbino.sk tak možno vyskúšam aj nejakú voňavku :)

levicaaaa

ivori: ten sprcháč je fajn, ale od marca bohužiaľ nebol v ponuke... možno až vo vianočných katalógoch bude opäť... bola to výnimočná akcia vrámci Valentína...

masasko

Ahojte, ja si z Oriflamu stale objednavam tu spiralu s tou makkou kefkou co ma na jednej strane kratsie zubky, zatial maximalna spokojnost, nemrvi sa ale zaroven sa v pohode odlicuje.

ivana4837

...podľa mňa neexistuje žiadna kozmetika kde by všetko bolo zlé...ako kozmetika kde všetky výrobky sú super,ak sa rozprávame samozrejme o kozmetike cenovo dostupnej obyčajným ľuďom!!!

Každá značka má aj dobré aj zlé výrobky a tiež každému vyhovuje niečo iné!!!

levicaaaa

ja s Oriflame pracujem, no nie so všetkým som spokojná. Mám pár obľúbených výrobkov, ktoré ma zatiaľ nesklamali a tie používam. Občas vyskúšam aj niečo nové, niekedy príjemne prekvapí, niekedy nie.
Medzi moje obľúbené výrobky patrí: make up zmatňujúci Matte Control, očné tiene Oriflame Beauty Duo - odtieň Plum Garden (veľmi dlho vydržia a veľmi pekne vyzerajú), rúž na pery Power Shine - odtieň Sexy plum, lesk na pery Gloss Booster - odtieň Black Currant, sprchový gél s morskými minerálmi, horúci olejček na suché vlasy s kokosom a ryžovým mliekom, zmäkčujúci harmančekový krém na nohy, krém na ruky Silk @ Cashmeere, veľmi sami tiež osvečili laky na nechty (či už Visions ale hlavne Oriflame Beauty Nail Expert) vydržia fakt dlho a majú skvelý štetček, no a samozrejme obľúbený výrobok "ružové vajíčko" .

Je ale aj pár výrobkov , ktoré si rozhodne už nekúpim. Veľmi ma skamali krémy na ruky Hand Care. Vôbec nehydratujú. Tiež ma veľmi sklamal balzám na pery s výťažkom Aloe Vera. Katastrofálnejší balzám som nikdy nemala.

Takže asi toľko môj názor...

ploche_brusko

katusicek: nechapem co sa rozculujes ze ti mirka pise negativny nazor, pytala si sa co sa nam paci a co nie, a ona ti odpisala ze si mysli ze oriflame je shit, tak ako niekolko dalsich ludi ...ak chces pocuvat len samu chvalu, tak to napis rovno, a nepytaj sa , citujem ta: "vase skusenosti alebo nieco co sa vam nepačilo" .... ci nazor ktory nie je zhodny s tvojim je zly nazor??....

este by ma zaujimalo kolko mas rokov... ( typujem tak 14-16)

katusicek

a ty Mirka neviem načo tu pišeš ked niesi oriflame maniacka a ta znacka sa ti nepači... nieje to tema pre teba tak sa tu neozyvaj ..