ahojte..mam jeden problem tykajuci sa jedenia... jednoducho ja nevydrzim viac ako dve hodiny bez jedla hned mi skrka v bruchu a je to neprijemne ked nemam moznost najest sa. Co by mi pomohlo aby mi stacilo jest iba kazde styri hodiny? Preco som stale hladna? dakujem za reakcie
Stale hladna
ahoj jujula
jem vsetko mozne okrem mäsa lebo som vegetarianka uz asi 10 rokov. Takze teraz su prazdniny a stravujem sa normalnejsie ako pocas skoly. Na ranajky mam väčšinou oblozeny chlieb alebo nejake sladke pecivo, sisky, buchtu, niekedy aj ovocny salat s jogurtom. Potom si väčšinou dam nejaku sladkost, nanuk, este aj ovocie. Potom na obed polievka + hlavne jedlo. Zatym hned väčšinou sladkosť. Na olovrant sa snazim jest ovocie. Na veceru zase nieco teple. Zatym zase sladkost, niekedy aj chipsy. Cez skolu jeto horsie na ranajky iba jogurt alebo pudink. V skole asi 3 obložené chleby + 2-3 ks sladkosti. Ale obedujem az o tretej tiez polievku + hlavne jedlo. potom zase nejake sladkosti, chipsy a take blbosti a na veceru bud nieco teple alebo oblozeny chlieb, cestoviny, salaty. A co sa tyka vody pijem minimalne 2 litre za den a to ochutenu mineralku alebo cistu vodu s trochu sirupom. Zatial som nepribrala ale mam väčsie brucho.. :-( a mam 18 rokov.
napis troska viac. ake jedla jedavas? mozno su to len "blbosti", ktore ta zasytia na hodinu a po nich mas este vacsi hlad. pijes vela vody? velakrat velky hlad je len dosledok toho, ze si smadna. ake mas zlozenie a pravidelnost stravy? to, ze prijimas viac jedla sa odrazilo aj na vahe - priberas? kolko mas rokov?