Stale hladna

jííííí

kazde styri hodiny?? a to si ako predstavujete, že raňajky 7:00 (prinajlepšom), 11 00 desiata 15 00 obed 19:00 olovrant a o jedenastej priblizne tak v ecera, či čo ?? :Dste blazni!

MORUSA

Ja mam ten isty problem.. som vzdy hladna.. jem vela a vzdy.. akoze som schopna jest kazde dve hodiny.. no iba ked si dam krupicu velky tanier, tak potom som syta.. inac nie..

Horehronka

Mozme si o tom pokecat, mam velmi dobre skusenosti s jednymi kvazy prirodnymi produktami. Pridte na Skype, pokecame o tom. Moj Skype: terispis

SusynQa

p.s.- žiadnu stravu nedelim, ziadne choroby nemam, pijem vela vela vela a niesom ziadna vegetarianka a sladke skoro vobec nejem, a v poslednej dobe som jedla skor cestoviny ako zemiaky abo ryzu... už by som aj šla ku doktorke, lenze tá ma dovolenku, a tá co ju zastupuje je taka mäsiarka ze k nej nejdem ani náhodou :(

SusynQa

no ja mam podobný problém, akurát nesuhlasim s tým roztiahnutým žaludkom, ja celý čas málo jem, nepejedám sa, ale od kedy som prišla z dovolenky, každé ráno mi je zle, nevedela som z čoho, ale ked som sa najedla, bolo vsetko v poriadku, no mesiac presiel odvtedy, a mne je čím dalej tým viac zle , vecer sa riadne naveceriam az som plna, rano idem skapat od hladu, naobedujem sa... o dve hodiny idem skapat od hladu, ked si nic nedam, zacne mi byt zase zle, ja nechapem co to je :( vkuse musim bud jest alebo lezim skrcami brucha na posteli a je mi zle..

RNG

Vegetarianstvo moze byt rozne. Ked jes len vyrobky z jemnych muk a cukrov, ktore sa velmi rychlo zo zaludka dostanu do criev a tam sa expresne absorbuju, tak si samozrejme rychlo hladna. Treba jest jedla s pomalsim travenim, u sacharidov(mucnych a cukroch) su to jedla s nizkym glycemickym indexom, ako hrube muky, celozrnne vyrobky, namastene cestoviny.
Maso spomaluje travenie a ako uviedol karioll, je to jediny zdroj plnohodnotnych (tj vsetkych ) bielkovin a da sa obchadzat len docasne.

Na fore som videl nazor, ze ryby a vajcia su OK pre vegetarianov, aj syry, takze aspon takto si treba nahradzat maso(ryby vlastne maso su, vajcia tiez obsahuju skoro vsetky aminokyseliny a podobne aj syry, viacmenej).
No a samozrejme orechy a rozne olejnate semena, aj tie maju "pomaly traviace sa cukry" a dost malo, celkove.

Pocit hladu sa da aj umelo potlacit, ale to tu velmi neradim,radsej si treba prisposobit stravu, takze len v pripade nutnosti schudnut.
Na to su rozne prirodne latky, od chromu a hydroxycitrickej kyseliny, cez vytazky z roznych rastlin, ako Teobroma cacao(kakaove boby),lagestromia speciosa, nopal(kaktus) a najma kaktus Hoodia Gordonii a vyrobky z neho, napr Satierol, ktore potlacaju pocit hladu a aktivitu zaludka.

mjanik

hlad môže byť spôsobený "prehriatým" žalúdkom,liečba jednoduchá,schladiť ho,aj stredne zdatný akupunkturista by to mal zvládnuť(netreba volať hasičov)

karioll

mirranda
lekar ti spravi glykemicky profil to znamena,ze ti z prsta odoberu krv pred a po ranajkach,pred a po obede,pred a po veceri,o 22.hod a o 3 hod.
uz som to tu pisal niekde,iba maso ma 21 zivotne dolezitych aminokyselin,bez ktorych nemozes zit,zavisi iba od tvojej genetiky,ako dlho to bude tvoje telo"tolerovat",v zasade budes mat velke zdravotne problemy v buducnosti

slnecnica24

ked budes pocitovat hlad skus pit vela vody, ale nesladenej alebo zeleny caj... mne to pomaha... cim vypijem viac vody, tym som menej hladna.. drzim prsty