poranila som ho :(

Príspevok v téme: poranila som ho :(
lupe

Ahojte, velmi sa trapim, lebo pri strihani nechtov mojmu 4-mes. babatku som zastrihla zle a ublizila som mu, zastrihla som mu do kozicky. Maly neplakal ale ked si to pozriem, rez je dost hlboky. Aj som plakala ale neskoro, som taka neopatrna.. Myslite ze bude v poriadku, ze sa to v pohode zahoji? Bojim sa aby sa mu to nezapalilo :-( Striham mu nechtiky raz do tyzdna a nikdy sa mi to este nestalo..

aknitka

mne sa to tiež stalo. a veľmi mu z toho tiekla krv. tiež som z toho bola vyplašená presne ako píšeš. skús mu to tenko potrieť kalciovou mastičkou.

lenuliatko

ked neplacka neboli ho to.nestresuj.v pohode.ved nevykrvaca.ked pojdes k lekarke opytaj sa ci mu mas nato nieco specialne dat.ved ti nespadol z ruk an zem ale trosku si ho cvikla.ak si mu neodstikla prstek je to v poriadku.

lupe

Dakujem za reakcie. Pouzivam cvikacky pre deti, tie su len jeho. Ide to s nimi lahko, no stalo sa aj tak :(
Ma to tam take fialove, urcite ho to boli, ale neplacka, ma vysoky prah bolestivosti asi.

AdamKrt

Cim mu strihas nechtiky ? Manikurovymi noznickami ? Tam to ide horsie. Skus take cvikacky na nechty. Su pohodlne a velmi dobre a lahko sa nimi strihaju nechty.

Nina2

Ahoj, lem mu to vydenzifikuj ak nemas nic poruke, tak manzelovou vodou po holeni, oplachni este studenou vodou a bude to v pohode, neboj.

+bezmocna18

lupe... neboj sa babetko bude v poriadku mala by si stym radsej ku doktorke ale stat sa to moze kazden mamicke...neboj az take zle jak to mozno vyzera to nebude a ked neplakal tak aspon vies ze jeho to az tak nebolelo:))...prajem vsetko dobre:))