rodičia si ma stale doberaju že som tučna sestry takisto a pravdaže s nimi aj ich frajery :( už som im velakrat hovorila že nech mi to nerozpravaju že však sa s nažim schudnuť ale stale nevedia presať s tym doberanim :( stale plačem nevladzem ... som naozaj tučnA... Cchodim s maminou na aerobik pravidelne a cvičim už asi rok a pol... ani sa neprejedam mam upraveny jedalniček :( čo ešte treba? :(:(:(:(
ja som už z toho mimo... aj som bola na vyšetrenia zo štitnou žlazou.. ale som zdrava ako ryba ... v čom je problem... ja už takto nemožem žiť
už neviem čo dalej :(
kalanetika sice vyformuje postavu a pozitivne posobi na spevnenie svalstva, ale zial, nechudne sa z neho. na chudnutie je potrebne dynamickejsie cvicenia
a čo je to ta kalanetika?
stark: ty si totálnyu magor. keby si sa trochu vyznal do veci a nerobil len reklamu, tak by si vedel, že marika nie je tučná, veď podľa BMI dokonca nemá ani nadváhu. Stačí jej zhodiť pár kilo a bude dievča ako lusk (určite nie 15).
marika: tali má pravdu, tá kalanetika je dobrá, krásne vyformuje postavu.
marika, tiez si myslim, ze je to psychikou. najma tym, ze clovek sa neustale vazi/meria a je z toho na nervy, ked nevidi vysledky. mna kedysi tiez ludia radi nazvali tadejakymi tuč-nazvami... az ma to nasrdilo, zacala som cvicit, vtedy som sa dozvedela o kalanetike a za necele 3 mesiace som sla z miery 92cm v pase na 65cm (nemali sme vtedy vahu, takze preto pisem v cm). dolezite je najst si sport/cvicenie, na ktore tvoje telo najlepsie reaguje chudnutim, obrnit sa hrosou kozou pred ludmi a vytrvat. cvicit hlavne s pocitom, ze to robis kvoli SEBE, nie kvoli inym.
moja nic si stoho nerob mna si tiez doberali,a to som uz mala dieta aj manzela.Moj otec ma neustale podpichoval a neustale som pocuvala,ze som tlsta,vyzrana a ,ze mam zo sebou nieco robit.To som vazila 69 kil a meram 176.ked som uz nevladala pocuvat to tak som si nasadila dietu a schudla som 15kg vsetci sa zlakli pretoze som tak chudla behom mesiaca.Mozem ti ,ale povedat,ze nastali zdravotne problemy,nielen zenske ale aj psychicke.Nikto a nic ti nestoji zato ,aby si si znicila zdravie.Kasli na vsetkych bud taka aka si ako sa citis dobre ty.Nieje vsetko byt len chuda.Ver my problemy ktore mam su strasne a najhorsie natom je ,ze neviem pribrat.A teraz zas pocuvam ci som anorekticka.takze vidis ani tak nieje dobre ani tak.BUD SAMA SEBOU
takže 19 rokov? chystáš sa na výšku alebo pracovať? lebo podľa mňa jediné, čo ti pomôže je vypadnúť z rodinneho prostredia. Ako napísali aj iní pre do mnou - chudnutie nie je len fyzická, ale aj psychická záležitosť. Radosť zo života, iný životný štýl, podpora priateľov a rodiny...podľa mňa tvoja stagnácia hmotnosti je psychického pôvodu, a na vine je tvoja supercvičiaca-tancujúca-zdravo-sa-stravujúca-ponižujúca rodina.
Lenže ja som ani po roku neschudla ani kilo...
mururu - som spominala aj to že mam slabe kosti a preto ich mam aj lahke.. to mi povedala aj doktorka takže vahu moc neber do uvahy... za normalnych okolnosti by som mala asi o 6 -7 kg viac... som proste sama pneumatiha...
mam 19
cauko, ked chudnes pomaly je to lepsie, neskonci to jojo efektom...
druha vec, pohoda... je to tazke ale trweba psychicku pohodu.. jednoducho sa bav a nauc sa tie posmesky nevnimat..alebo si an kazdom najdi nieco, co mu odvrknes ked si bude robit srandu...(ja mam lepsie vlasy a podobne..) a ked chces daj mail, poradim ti jeden obchod kde maju prirodne tabletky...na metabolizmus..
sade8: ale marika už bola na vyšetrení a vraj je tá štítna žľaza v poriadku...
marika:no je to hrozné, ako sa rodina k tebe správa, namiesto toho, aby ťa podporili, vysmievajú sa ti...a čo ma najviac prekvapiju, tak aj frajeri tvojich sestier...oni sú ti čo, nejaká rodina? to sú cudzí ľudia a ty sa na ich názor vykašli. Mne keby sestrin frajer povedal, že som tučná, tak ja mu zasa poviem, že má krátky penis.
A nie si tučná - podľa BMI si ešte stále v normále a neboj sa, postupne tie kilá pôjdu dole. Inak by ma zaujímalo, koľko máš rokov.