1.krát u gyn.

miska

ja som bola prvykrat na gynekologii kvoli tabletkam. bola som este panna a bala som sa toho vysetrenia cez konecnik ale moj doktor sa ma spytal ci chcem ist na vysetrenie alebo pridem az "po tom" tak som radsej prisla az po tom :)
a koza je ten... ako to nazvat inak??? no proste to kam si vylezies aby ta mohol vysetrit.
a ta sukna musi byt hlavne siroka aby si mohla poriadne roztiahnut nohy,alebo staci aj dlhsie tricko alebo mikina, hlavne aby si sa v tom necitila trapne a nepohodlne ked sa budes s doktorom pred/po vysetreni este rozpravat, proste aby si tam nestala s holym zadkom :)

new

na koze - ludovo nazvane vyšetrovacie kreslo, do ktoreho si lahnes a vylozis nohy hore, aby sa Ti tam dalo dostať a vidieť

jaja

cez konecnik vysetruje preto aby Ti nepretrhol blanu ak si panna...ale to sa ta najprv opyta..mna sa 1.krat opytal ci uz som sex.aktivna:))a potom normalne vysetroval tade kadial sa mal:))

new

Janka, hlavne preukaz poistenca. Ak máš menzes, bude sa Ťa pýtať od kedy ho máš, či je pravidlný, koľko trvá. Ak si panna, tak Ťa vyšetrí cez konečník, ak si už bola s chlapcom, tak Ťa vyšetrí na "koze". Určite Ti založí zdravotnú kartu, v ktorej sa vyplńuje toho dosť. Môžeš tam isť sama, ale kludne môže isť s Tebou mama. Záleží od Teba ako to chceš.