Baby, ktore mate skusenosti, poradte mi. Chodim 3x do tyzdna cvicit, zdravo jem / 5x denne mensie porcie, vela zeleniny, bielkoviny, ziadne sladkosti, chlieb /, pijem cca 2,5 l denne a za 2 tyzdne som neschudla ani gram. Viem, ze nemozem cakat ktovie ake vysledky za taku kratku dobu, ale vobec nic??? Chodim na spinning + body styling.
A neschudla som ani z cm, proste NIC:((( Je to mozne, aby sa to vobec za tie dva tyzdne nijako neprejavilo na vahe?? Ake mate skusenosti? Kedy mozem cakat, ze mi vaha zacne klesat?
Cvicim, zdravo jem - kedy uvidim vysledky???
januskax, ak chces napis mi email, a mozme sa o tom tvojom \"probleme\" pobavit a dozvies sa vela novych informacii.... impactepulse@gmail.com
januskax
vsetko je to vzdy o peniazoch.povedz im napriklad,ze si bola u lekara na zatazovom ekg a ze tvoja pracovna kapacita je podstatne nizsia ako oni uvadzaju ze mas mat.lcarnitin nepotrebujes,nie je dobre nijako zasahovat do metabolizmu tukov.ina aktivita,beh,korcule,plavanie a pod.na pulz su najlepsie hodinky polar,meraju ci potrebujes,na hrudniku mas pas,najobycajnejsie stoja do 50 eur,napriklad internetovy obchod hej.sk
podla toho co pises, mas dobry zivotny styl, apson podla tych par riadkov to znie ok... a netreba sa vzdavat, to bol aj moj hlavny problem pri tomto, ze som nevidela vysledky hned a ak aj som videla, nezdalo sa mi to dost a prestala som a takto som sa pohybovala v zacarovanom kruhu... kedysi som citala, ze chudnutie je beh na dlhu trat a je to pravda... dolezite je sanevzdavat, a vydrzat... mozno nepridu vysledky hned, mozno pridu po kratkom case, ale budu malicke, ale ked vydrzis a pozries sa spatne co vsetko si dokazala, je to uzasny pocit... a cvicenim mozes priberat na vahe, pretoze svaly su tazsie ako tuk, mozno neuvidis na vahe, mozno skor ucitis na obleceni, mozno ti spevnie brucho, ci nohy aj to su vysledky co stoja za to... takze trpezlivost ruze prinasa a aj peknu postavu... tak sa drz... a nevzdavaj to...
Ja si velku zataz na spinning nedavam. Aj ked povie, ze pridat, tak si davam podla seba. Len teda to tempo je tam dost rychle. Vraj ideme na cca 140 BPM / hudba / :))
No ale kazdopadne, budem musiet porozmyslat bud nad inou aktivitou / aj ked netusim co / a zamerat sa na ten pulz.
Aj o zmene spinning centra som rozmyslala, aspon skusit, mozno je to inde inak...
Ale veď bodystyling ani nie je zameraný na chudnutie, má vyformovať svaly - inak mať svaly nie je zlé, svaly spália viac energie a človek chudne rýchlejšie, lenže v tvojom prípade sa mi zdá, že nemáš žiadnu aktivitu na chudnutie. Spinning je dobrý na chudnutie, ak dodržíš tepovú frekvenciu, ale ak máš cvičiteľku, ktorá ťa vyhecuje tak, že krútiš zúrivo pedálmi, ani sa nenazdáš a tep ti vyskočí na 150 - 160 úderov a potom už nechudneš. A keďže ty si to skontrolovať nevieš, lebo nemáš pulzmeter, ženieš sa takto celý čas.
Aha, este mi napadlo - ma zmysel si kupit tekuty carnitin? Malo by to v mojom pripade nejaky ucinok?
No, skusim mrknut co stoja tie pulzmetre. A s tym pocitanim si to urcite skusim, dakujem za radu:)
To vazne mi moze tuk ostat a narast svaly?? Konecne som nasla cvicenie co ma bavi. Vselijake tie arobicy a stepy ja nemusim...:( Ved ten spinning prezentuju ako nieco uplne super na chudnutie...
Tak potom take posilovacky ako body styling to asi tiez nebude bohvie co.
V tom prípade by možno bolo dobré zvážiť inú aeróbnu aktivitu. Sama píšeš, že makáte ako diví, a ak prekročíš tú hranicu 70% (niekde sa uvádza 75%) maximálnej tepovej frekvencie, už si v anaeróbnom tréningu a nechudneš, ale trénuješ svaly. Ja nie som odborníčka, karioll by to to určite vedel vysvetliť lepšie.
Ja ti to vysvetlím na mojom prípade. Mám 29 rokov, takže moja MTF je 191. Z toho 60% je 115 tepov za minútu a 70% 134 tepov za minútu, ja som sa pri bicyklovaní snažila stále držať na 120-125. A zaberalo to.
myslim si ze si tam kvoli svojmu zdraviu a nie kvoli cvicitelke a ostatnym babam.na vnutornu stranu zapestia asi 3 cm od klbu palca na vonkajsej strane ruky pritlac 2 prsty druhej ruky a budes citit tep.ak ho mas pravidelny,pocitas 10 sekund a vynasobis siestimi.
ak budes pokrqacovat s cvicenim ako doteraz,narastu ti svaly,tuk ti ostane.nezabudni po 6 tyzdnoch zmenit druh aerobnej aktivity
Uz som nad tym rozmyslala. Ale neviem si to predstavit na tom spinnigu. To by asi okolo mna vsetci makali ako divy a ja by som si asi isla minimalne o polovicku menej... :))